Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alacsony vérnyomás mitől...

Alacsony vérnyomás mitől lehet, mit okozhat?

Figyelt kérdés

A napokban mérem a vérnyomásom legalább 1x, megy lefelé, ma már csak 100/67 volt, a pulzusom 83, tegnap 108/66, 90 pulzus. Nekem eddig mindig 120/80 volt, szinte tankönyv szerint. Fejem sokáig fájt, de már egy hete nem, csak 1-2x, de nem vészes. Viszont nagyon fáradt vagyok.

Védőnő azt mondta igyak kávét, de nem tudom meginni...

Mit lehet ezzel kezdeni? Mennyire baj ez?

17 hetes vagyok, első baba

2016. ápr. 13. 11:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig alacsony volt 110 körül, de mióta terhes vagyok legtöbbször 85-90 között van, és hát meg kell mondjam egy kissé szédülök is néha. Viszont a pulzusom nekem is sok majdnem 100. A védőnő még nem mondott semmit ezekre, ezért nem aggódom. Nem iszok se kólát, se teát, se kávét. Vizet iszom legtöbbször, nem tudnám megtenni a babámmal, hogy kólázzak. Te se azt válaszd sztem. 18hkm
2016. ápr. 13. 13:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Mqjd elmúlik. Én 90/60akat mértem, iszonyat fejfàjàs tàrsult mellé, kénytelen voltam energiaitalt inni, hogy létezni tudják. Idd a kólàt, ha segìt.
2016. ápr. 13. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!