Hasi ultrahang vizsgálatnál is észlelhető a szívhang?
Jövőhéten hétfőn megyek nőgyógyászhoz.
Van 3 db egyértelműen pozitív tesztem.
A hüvelyi ultrahangvizsgálatba nem fogok beleegyezni, mert féltem a babát.
Február 28-án jött meg az utolsó vérzésem, március 8-án teszteltem először.
Egy ilyen idős terhességnél hallható lesz majd a szívhang?
Hadd ne kelljen már magyarázkodnom idegeneknek...
Ha nem arra válaszolsz, inkább ne írj semmit.
Hasival nem igazán fogja látni, mert a szeméremcsont leárnyékolja. A 12. hétig nem sok haszna van a hasi UH-nak, mert abból az irányból szervek és csont is árnyékol, ergo a nagy semmit nézegetik.
Hüvelyi UH-tól, vagy szextől sem szakad meg terhesség. Az, hogy az első UH időpontja és az amúgy is vetélésre ítélt terhesség megszakadása hasonló időpontra esik, az nem ok-okozat, hanem statisztikai egybeesés. Leggyakrabban a 6-10 hét között szokott az amúgy sem életképes terhesség megszakadni, és jellemzően valamikor ekkor történik az első UH is.
Aznap, amikor megfogant a lányom, utaztam BKV-val. Ez nem jelenti azt, hogy a BKV-n utazás elősegíti a teherbeesést. Érted, ugye?
Én sem értem a félelmet teljesen, a hüvelyi UH ne egy durva dolog.
Kenetet sem engedsz levenni? Nekem arra mondta a doki, hogy óvatosan veszi, még akkor is, ha esetleg nem lesz értékelhető a minta, mert ha nagyon sokat akarna, az erőteljes piszkálás esetleg megbolygathatja a dolgokat. Elsőnél sikerült neki elég mennyiséget levenni, második babánál nem lett értékelhető eredmény.
ha ügyes az orvos és jó a gépe akkor már látni fog pulzálást.
de ne haragudj, ha nem állat módjára vizsgál az orvos hüvelyi uh-val akkor nem lesz semmi gond. nálam volt olyan 3 héten át,hogy minden héten hüvelyivel megnézték a babát, mert elég komplikált terhességnek indult és hasin a tékasejtes cystak nyomták a méhem. 30 hetes elmúltam, az ég világon semmi gond. és a későbbiekben lesz tenyésztés, cytológia és méhszájvizsálat is...azokat nem igazán kellene megtagadni...
Nincs saját orvosom, a kórházi szakrendelésre megyek, és ezért félek, mert általában futószalagon követik egymást a kismamák, az orvosok meg magasról sz*rnak rájuk.
Lehet, hogy már most magánrendelésre kellene mennem.
Ahol esetlegesen egy rövid megbeszélést követően megnyugodnék, hogy nem valami hentes fog vizsgálni.
Van szívhangja.
7 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!