Bucibabuci kérdése:
Tényleg nincs bajunk, volt így más is? Nem provokációnak szánom, ez komoly!
Figyelt kérdés
91 voltam az első védőnői mérésnél, 37 hetesen 90 kg vagyok, mindenki örül, orvos szerint baba 4 kg minimum lesz. Eszek rendesen, hasam is nő rendesen, karom lábam csontsoványnak érzem. Másik 2 terhességemnél 10 10 kilót híztam, mozogtam, most ráadásul táppénzen is vagyok(elején kevés vérzés), gyerekek iskolában, tényleg sokat tudok pihenni, én mégis ugy néz ki hogy fogyok...2016. ápr. 9. 22:01
1/14 anonim válasza:
én is igy voltam. terhesség végére -5 kg-val voltam kevesebb a kezdeti sulyomhoz képest. a fiam 59 cm és 4 kg- val szuletett. se a cukrommal, se a vérnyomásommal probléma nem volt. viszont nekem az orvos nem akarta elhinni, hogy nem figyokurázok..az utolso honapban nyomatékosan kért, hogy egyek.. pedig hidd el ettem rendesen, mégis én fogytam. (amugy én annak tudom be, hogy terhesség alatt végre normalizálodott a székletem, igy rendesen naponta 1-2 szer el tudtam menni, elotte pedig heti max egyszer volt)
2/14 piroska és a farkas válasza:
Szerintem örülj neki. 91 kg az már eleve sok, nem tett volna jót neked ha még erre hízol. Ha a babàd rendben fejlődik, akkor szerintem ez nem jelenthet gondot. Ismerek olyan anyukát aki túlsúlyosan esett teherbe , és terhesség végére több kilóval könnyebb volt, a baba teljesen egészségesen született.
3/14 anonim válasza:
Lehet a terhességi hormon beállította a hormonháztartást :)
4/14 A kérdező kommentje:
Nekem pont a wc a problémám, székrekedéssel küszködök,megllandó pisiléssel.
Még ki sem érek a wcből, már mennem kell újra. Nagyon lent van, nyomja a hólyagomat rendesen.
2016. ápr. 9. 22:21
5/14 anonim válasza:
Túlsúlyosoknál nem probléma ez, sőt ez azt jelenti, hogy fogytál, inkább örülj neki :)
6/14 piroska és a farkas válasza:
Én híztam a terhesség alatt, viszont a kórhàzból 10 kg- mal könnyebben jőttem ki, mint ahogyx bementem. 4 kg volt a baba, 6 az egyéb. Igaz, vizesedtem, ami Nàlad vszinű nincs. De gondolj bele, ha csak a baba és a magzatvíz súlya lejön, cserélhetsz ruhatàrat :)
7/14 anonim válasza:
Mivel eleve túlsúlyos voltál,így nem baj,sőt...
Baj akkor lenne ha 55 kiló lettél volna az első mérésnél,most meg lennél 49.
8/14 anonim válasza:
Ismerős 85 kilóval (165 cm) esett teherbe, és 80 kg-val ment szülni. Normál súlyú fia lett, viszont a védőnő az egész terhesség alatt cs..sztette, hogy "nem most kell fogyózni".
Akin bőven van felesleg, az néha inkább fogy, mint hízik a 40 hét alatt. Ez normális.
9/14 anonim válasza:
off
szerintem onmagában a 90 kg nem olyan sok. bár én magambol indulok ki, 183 cm vagyok.
10/14 anonim válasza:
Utolsó, kinek mi a sok.Én csak 168 cm vagyok, elsőnél 67 kg-val, másodiknál 66 kg-val mentem a szülőszobára, és már azt a súlyt is elég volt cipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!