Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pattanásosak lettetek a...

Pattanásosak lettetek a terhesség idején? Főleg a legelején!

Figyelt kérdés
Nekem szinte porcelán arcbőröm van, soha nem volt egy pattanásom sem, most meg egy csomó kijött, szinte tele az arcom! Rajta vagyunk a babaprojecten, lehet, hogy összejött, és a hormonok miatt lettem pattanásos?
2010. ápr. 5. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen változó... Nekem mind a kettő terhességem teljesen más volt.Az elsőnél olyan szép lett a bőröm és a hajam,mint még soha.Aztán a másodiknál meg én is pattanásosabb lettem és a hajam is hullott már terhesség alatt is...

De drukkolok hogy baba legyen a dologban! :)

2010. ápr. 5. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Az en borom nagyon csunya lett mindket terhesseg elso trimesztereben, de nem ennyire hamar. Emlekeim szerint a 8. het korul kezdodott a valtozas. A kulonbseg annyi volt, hogy az elso babat varva a hatam es a dekoltzsomat boritottak el apro pici pattanasok tomegesen, akkor a hajam is kezelhetetlen lett. A masodik babaval viszont a fejem lett pattis, foleg az allam kornyeken, de azok fajdalmasak voltak es nagyok. Hetek kellettek hogy teljesen eltunjon a nyomuk is.
2010. ápr. 6. 06:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez az első terhességem, így nincs összehasonlítási alapom.Én is írtam ki hasonló kérdést, mert nem értettem, hogy ilyenkor meg kellene szépülnie a bőrnek, nálam meg fordítva van.Az arcom sosem volt pattanásos.Most meg minden nap jön elő új, és nemcsak az arcomon, hanem a nyakamon is.Az az egyetlen szerencsém, hogy a homlokomnál, a hajam tövénél a leggyakoribb.Olyan helyeken jönnnek ki, ahol nem is látszik.De engem is bosszant nagyon!Lehet az is rátesz egy lapáttal, hogy édességeket eszem, mert azt kívánom.Kíváncsi leszek, elmúlik -e, és mikor.
2010. ápr. 6. 07:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem elmúltak még azok is amik előtte voltak, de változó, az biztos hogyha nagyon megváltozik az arcbőr (szépről pattanásosra, vagy akár fordítva) akkor nagyrészben a hormonok miatt, tehát simán lehet baba a dologban :))
2010. ápr. 6. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem csúnyább lett az arcbőröm. olyan hihetetlen nagy gumók jönnek ki az állam alatt hogy csak lesek. van hogy egyszerre 2-3 is, az ritka ha 3-4 napig nem jön ki semmi. nekem a kénes szappan vált be (Nadin a neve talán). igaz szárítja az arcot nagyon, de ha úgy van napokig nem használom.

ezt ahormonok teszik, van akinek szép lesz a bőre, van akinek ilyen ragyás :-(

16hetes

2010. ápr. 6. 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:
09:29-es vagyok. még az hozzátartozik hogy a gyógyszer abbahagyása után kb. 4 hónap múlva kezdtek kijönni a pattanások, volt hogy sírtam is...aztán most terhességnél kicsit rosszabbodot annyiban hogy a gumokat nem lehet szépen kinyomni, illetve pattanásos a hátam és a mellkasom is.
2010. ápr. 6. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!