Maternity klinikán a 12. heti ultrahangot sima 2D-vel nézik vagy 3D-vel?
Győrben például mind a kettővel megnézik a babát.
13+3 leszek holnap szerintetek meg tudjak tippelni a nemét????
Kicsit zavarban vagyok, 13+3-on mész kombinált tesztre? Vagy csak uh-t csináltatsz?
Egyébként 4d-vel. Mi a Maternityben végeztettük a terhesgondozást és ott is szültem. A 12. heti uh 3D volt, aztán 4D-re váltottak és onnan kaptuk a fotókat.
Kétféle lehetőség van a Maternityn amúgy: vagy a dokid tud uh-zni és akkor egyben van a vizsgálat, vagy a szonográfus uh-zik (utóbbinál és előbbinél is voltunk, mindkettő 4d-re kapcsolt, de a szonográfus elég varázstalan, szóval tőle mindig kérnünk kellett a fotót, de persze adott.:))
Igen, meg tudták "tippelni" a nemét (mondjuk 80 milliós uh géppel nem volt nehéz dolguk:D), a 12. betöltött héten válik el a 3 vonalból, hogy fiú vagy lány.
Felháborító, sajnálom. :S
Mindenképp menjen a férjed is veled, mert ott nagyon pártolják a párokat, használjátok ki.:) egyszer egyedül mentem fel, míg a férjem kv-t vett, és megkérdezték, minden oké-e vele:))
kihez mész? vagy csak uh-ra? és így akkor most lemaradtál a kombinált teszt vér részéről vagy még holnap meg tudják ott csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!