Nem élvezett belém a barátom. Attól még esélyes, hogy terhes lehetek?
Tudom, olvastam, hogy ilyen előváladéktól is teherbe lehet esni.
Jó aktív a nemi életünk a védekezés gumival történik de előtte mindig csináljuk egy kicsit nélküle is.
Olyan 26-28 naponta szokott megjönni most már a 33. napnál tartok de még semmi. Tiszta ideg vagyok (lehet ezért de olyan fura a hasam és olyasmi az érzés mint amikor meg fog jönni)
Mennyi idő múlva érdemes tesztelni?
Még nagyon nem akarunk babát. Nagyon szeretjük egymást ez egy féléves kapcsolat. Én 26 ő 28.
De a barátom szerint ettől még nem lehet baj, mert biztos nem annyira "termékeny" ahogy ő fogalmazott.
ha ezt megússzuk elkezdem a tabit...
jó tudom késő bánat (remélem nem)....
De tényleg annyira kis % hogy így baj legyen az internet szerint.
Milyen jeleket figyeljek magamon? Mármint ami arra utal, hogy baj van?
Annyira kicsi az esély, hogy három nőből egy teherbe esik így, egy éven belül.
Csinálj egy tesztet, ha pozitív, akkor ne csodálkozz, ha a pasid kiakad és lelép. Gondolom nem fogja vállalni a felelősséget. Ilyen buta nőnek azt is be lehet adni, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon :(
kedves utolsó. Szerintem nem csak az én hibám lenne. Szerintem a barátom is ugyan annyira hibás. Miért mindig a nő?
Hát nagyon ajánlom neki, hogy ha ne adj Isten így jártam ne vállalja a felelősséget
Teszt egyértelműen negatív de még mindig nem jött meg.
Ilyen mell feszülés nincs meg ilyenek. Csak folyamatosan van ez a lassan meg fog jönni érzet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!