Dr. Petróczy Ottó Nyíregyházán mindenkinek azt mondja, hogy nem kell szedni semmi kismama vitamint?
Szia! Én is Petróczy dokihoz járok,de nekem nem mondott semmi ilyesmit.Igaz én közöltem vele,hogy ezt és ezt a vitamint szedem.Ha szedni akarsz valamit,hát hajrá!
boldog babavárást
16 hetes pocakos
Szia!
A zöldség, gyümölcsöt nekem is ajánlotta. De! Én is közlés szintjén mondtam, h ilyen és ilyen vitaminokat szedek. Bólintott, majd félidőnél szólt, h most már ritkítsam. A vérképem tökéletes volt, a súlyom sem száll el. Én javaslom a vitamint, főleg, h jön a járványszezon. Sokat védhet!
Nyugodt babavárást és könnyű szülést neked! A legjobb dokit választottad!!!!
szia! köszönöm a válaszodat! aranyos vagy! tudom,hogy a legjobb dokit választottam,teljes mértékben meg vagyok vele elégedve! egy tök emberséges orvos!
jó babavárást!
Szia!
Júni 19-én szültem Ottónál. Nagyon meg voltam/vagyok vele elégedve. A szülőszoba ajtajában várt rám. Bízhatsz benne, jó kezekben leszel.
Jó tanács! Ne foglalkozz a baba méreteivel(engem riogattak, h kicsi és 3800gr 51cm lett). Ne engedj semmiféle "babanövelő" terápiát. Csak vitamin és homeopátia, ha valami bajod van.
Üdv: már anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!