Most akkor mi is kell az egyszeri anyaságihoz?
Figyelt kérdés
Ma azt mondta valaki nekem, hogy az egész kiskönyvet ki kell tölteni. Kell az EKG, a fogorvos, a háziorvos, a védőnő, nőgyógyász stb.
Én úgy tudtam, hogy csak 4 pecsét kell a kiskönyvbe, a védőnőtől vagy a nőgyógyásztól. Most akkor ez hogyan is van? Az interneten is azt találtam, hogy csak 4 pecsét kell a kiskönyvembe, más nem, de ez elbizonytalanított.
2016. ápr. 4. 14:37
1/10 anonim válasza:
A terhesség végefelé a nőgyógyász kiad egy igazolást, hogy megjelentél az előírt számú terhesgondozáson és ezt az igazolást kell vinned a kormányablakba. Nem kell kiskönyv.
2/10 A kérdező kommentje:
És akkor nem kell a fogorvos, az EKG meg a háziorvos sem?
2016. ápr. 4. 14:42
3/10 anonim válasza:
Mit kezdene egy EKG vagy bármiféle orvosi papírral a hivatali ügyintéző? Persze, hogy nem kell.
4/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, csak nem értem, hogy akkor miért mondták ezt nekem, hogy kell (egészségügyi dolgozó mondta).
2016. ápr. 4. 14:54
5/10 anonim válasza:
Múlt héten adtam be. A védőnő adja az igazolást. Két éve még a kórház adta, ma már nem.
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor a terhesség vége felé ha 4szer voltam a védőnőnél akkor tőle kapok igazolást, ugye? És ennyi kell, semmi más?
2016. ápr. 4. 14:59
7/10 anonim válasza:
Az igazolást akkor adta ki, mikor már a babát vittem hozzá tanácsadásra. Szülés után. Az irataim kellettek, meg azt hiszem a pici születési a.k. másolata. Bocs, több dolgot intéztünk, nem tudom melyikhez mi kellett. Meg letölthető a nyomtatvány, azt is vidd kitöltve! (kérelem az anyasági támogatáshoz)
8/10 anonim válasza:
A kiskönyvben olyan szenzitív személyes adatok vannak, hogy ezért van, hogy nem kell már beadnod. Az ügyintézőnek semmi köze ahhoz, hogy volt-e terhesség alatt hüvelygombám, főleg, mert titoktartási kötelezettsége sincs...:S
Az interneten a törvény is fenn van amúgy, nemcsak a fórumok:))
9/10 anonim válasza:
Nekem az orvos adott igazolást arról hogy hànyszor voltam nála terhesség alatt amikor kijöttem a kórházból, azt küldtem el a baba és az én összes iratom másolatàval. A védőnőtől semmit nem kaptam.
10/10 anonim válasza:
Én úgy tudom a kormányablakba vinni lehet az előzetesen kitöltött formanyomtatványt is (kérelem anyasági támogatáshoz) vagy ott kell kitölteni helyszínen, de kell az igényléshez kell az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!