Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor mi is kell az...

Most akkor mi is kell az egyszeri anyaságihoz?

Figyelt kérdés

Ma azt mondta valaki nekem, hogy az egész kiskönyvet ki kell tölteni. Kell az EKG, a fogorvos, a háziorvos, a védőnő, nőgyógyász stb.

Én úgy tudtam, hogy csak 4 pecsét kell a kiskönyvbe, a védőnőtől vagy a nőgyógyásztól. Most akkor ez hogyan is van? Az interneten is azt találtam, hogy csak 4 pecsét kell a kiskönyvembe, más nem, de ez elbizonytalanított.

2016. ápr. 4. 14:37
 1/10 anonim ***** válasza:
A terhesség végefelé a nőgyógyász kiad egy igazolást, hogy megjelentél az előírt számú terhesgondozáson és ezt az igazolást kell vinned a kormányablakba. Nem kell kiskönyv.
2016. ápr. 4. 14:39
 2/10 A kérdező kommentje:
És akkor nem kell a fogorvos, az EKG meg a háziorvos sem?
2016. ápr. 4. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Mit kezdene egy EKG vagy bármiféle orvosi papírral a hivatali ügyintéző? Persze, hogy nem kell.
2016. ápr. 4. 14:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, csak nem értem, hogy akkor miért mondták ezt nekem, hogy kell (egészségügyi dolgozó mondta).
2016. ápr. 4. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Múlt héten adtam be. A védőnő adja az igazolást. Két éve még a kórház adta, ma már nem.
2016. ápr. 4. 14:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor a terhesség vége felé ha 4szer voltam a védőnőnél akkor tőle kapok igazolást, ugye? És ennyi kell, semmi más?
2016. ápr. 4. 14:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Az igazolást akkor adta ki, mikor már a babát vittem hozzá tanácsadásra. Szülés után. Az irataim kellettek, meg azt hiszem a pici születési a.k. másolata. Bocs, több dolgot intéztünk, nem tudom melyikhez mi kellett. Meg letölthető a nyomtatvány, azt is vidd kitöltve! (kérelem az anyasági támogatáshoz)
2016. ápr. 4. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:

A kiskönyvben olyan szenzitív személyes adatok vannak, hogy ezért van, hogy nem kell már beadnod. Az ügyintézőnek semmi köze ahhoz, hogy volt-e terhesség alatt hüvelygombám, főleg, mert titoktartási kötelezettsége sincs...:S

Az interneten a törvény is fenn van amúgy, nemcsak a fórumok:))

2016. ápr. 4. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem az orvos adott igazolást arról hogy hànyszor voltam nála terhesség alatt amikor kijöttem a kórházból, azt küldtem el a baba és az én összes iratom másolatàval. A védőnőtől semmit nem kaptam.
2016. ápr. 4. 18:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom a kormányablakba vinni lehet az előzetesen kitöltött formanyomtatványt is (kérelem anyasági támogatáshoz) vagy ott kell kitölteni helyszínen, de kell az igényléshez kell az is.
2016. ápr. 7. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!