Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lassan egész nap a wc n ülök?

Bucibabuci kérdése:

Lassan egész nap a wc n ülök?

Figyelt kérdés
Már a házból nem tudok kimozdulni szó szerint, olyan pisilési ingerem van, lépni sem bírok, mire kezet mosok, újra azt érzem, vissza kell ülnöm. 36 hetes vagyok, azt mondják ez természetes a gyerek nyomja a hólyagomat, de ennyire?A másik 2 terhességemnél nem volt ennyire elviselhetetlen. Még az udvarra sem tudok kimenni, bepisilnék, ha visszatartom, akkor szörnyen fáj a hasamalja.
2016. ápr. 1. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Tarts ki!

Nem több a vized egy kicsit?

Nekem is háromból egynél volt borzasztó, napközben 20 percenként mentem, éjjel másfél-két óránként, de vele az átlagosnál több magzatvíz volt.

2016. ápr. 1. 20:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Magzatviz átlagos, nem vizesedek, a baba nagyon lent van (orvos szerint nagy gyerek lesz, lentebb több helye van, ezért nyomja a hólyagot), de ez már túlzás. Valahogy csak kibírom a 4 fal között ezt a kis időt. A gyerekek is elég jól viselik szerencsére, hogy anya nélkül apával jönnek mennek.
2016. ápr. 1. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
volt már 3.trim vérképed?vizeletteszt nem ártana, nem hiányzik egy felfázás így a végére...
2016. ápr. 1. 20:23
 4/6 anonim válasza:
Jobban vagy ? Nekem mar 20 hetesen voltak ilyen problemaim de megszuntek. A 34 hettol viszont nagyon durvan visszatertek, nem csak nagyon eros ingerem volt hanem be is pisiltem.
2016. ápr. 4. 09:57
 5/6 A kérdező kommentje:
37 ás fél hetesen megszültem, elfolyt a magvatvíz, fél óra volt az egész, 2 gyenge fájás, az 5. Fájásra megszületett a kislányunk, 3.20 kg.Ahogy megkinlasztott terhesség alatt, a szüléssel hamar végeztünk.:-)
2016. máj. 2. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Gratulálok és sok boldogságot!
2016. máj. 2. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!