12 hetes vagyok NT:1, 0mm mit jelent? A többi crl 55mm bpd 15mm jók az eredmények?
Az NT-t nemtudom pontosan hogy mit jelent,de a crl az a babának az ülőmagassága,az jó nekem is ennyi volt ilyen idősen a bpd pedig a fejének az átmérője az is jó:)
Ne aggódj szerintem minden jó:)Nekem is hasonló értékek voltak és a doki mondta hogy szuper eredmények:)
Boldog babavárást!
16hetes kismami:)
12 hetesen nekem is pontosan ezek az adataim voltak. Nt:1,0 az a nyakiredője ami 0-3mm-ig jó, tehát neked jó. A crl pedig az ülőmagassága az is teljesen rendben van.
22 hetes kismama
mamanet.hu
timmermann.hu
itt meg tudod nézni az értékeket
A többiek már leírták, hogy mi mit jelent, és ezek tényleg jó értékek.
Viszont azt nem értem, hogy mikor a dokid a kezedbe adja a papírt, akkor mielőtt kilépsz a vizsgálóból miért nem nézed át, és kérdezel, ha valamit nem értesz????
22 hetes kismama
Miért ne kérdezhetné meg itt?? Azért van ez az oldal, nem?? Egyébként a dokinál én is elfelejtek sokszor megkérdezni dolgokat, amit később ITT kérdezek meg.
Az eredményeid teljesen jók!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!