6 hetes terhes vagyok, reggel erősen vérezni kezdtem. Elment a baba?
Figyelt kérdés
Ha nem lettem volna állapotos, kb.most kellett volna megjönnie rendesen...Előző este együttvoltunk a párommal, és ma reggel vérezni kezdtem...Nincsenek egyenlőre görcseim, de még mindíg vérzek... Mi lehet a baj?2008. szept. 22. 09:55
1/10 anonim válasza:
Nem lehetetlen, h az ember terhesség alatt vérzik.- De szeritnem sos menjél dokihoz!!!!!!!
2/10 anonim válasza:
Mindenképpen keresd fel az orvosodat. Lehet, hogy nincs baj, és csak annyiról van szó, hogy felsértettétek a hüvely felszínét, mert az ilyenkor puhább sérülékenyebb. Nekem 12 hetesen volt ilyen. Nagyon erősen véreztem, görcsök nélkül. Bementem a kórházba, busszal és gyalog, ott először megnézték a pici szívhangját, ami szerencsére megvolt. Utána egy hétig feküdtem a patológián. A vérzés 4 nap alatt lassan elmúlt, görcsök nem jelentkeztek, szívhang rendben volt, ezért elengedtek. Ha teheted, sürgősen menj orvoshoz, és ha egy mód van rá, taxival. Nem nagyon szabad ilyenkor mozogni.
4/10 anonim válasza:
remélem már az orvosnál vagy, és nincs baj.
5/10 anonim válasza:
Szia ilyen szituban vagyok most,7hetes vagyok,én szombaton kezdtem vérezni,voltam dokinál,megvizsgált,de nem uh-zot.Ma voltam vérteszten megint,mert szerinte még meg van a baba.Én is pihenek szombat ota.De mindenképp indulás a dokihoz.És irj hogy mivan veletek.
6/10 anonim válasza:
DOKI!! IRD meg, hogy mi lett! a barnazas tobbe kevesbe termeszetes, de ez a sok verzes nem! darabos?
7/10 anonim válasza:
5-6 hetesen énis véreztem. Elmentem másnap dokihoz UH ot is csináltak és azt mondták jól van a pici!! Beszéltem az UH dokival és azt mondta hogy kevesebb legyen a házas élet! azóta nincs vérzésem! de ha a vérzés sok akkor menj orvoshoz
8/10 anonim válasza:
Lehet az is, hogy baj van, de olyan is van, akinek terhesség alatt is megjön a vérzése pár hónapig.
Mindenképp menj dokihoz!!
9/10 anonim válasza:
szia..
lehetséges hogy az előző napi együttlét okozta..nálunk az volt a ludas..menj el dokihoz és ha minden rendben van a babával akkor javaslom nektek a sikositot mert ilyenkor sokkal könnyebben sérül a hüvely..sok sikert
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!!
Nagyon szépen köszi a válaszokat mindenkinek, tegnap nemsokkal azután hogy irtatok elrohantam orvoshoz, és minden rendben van mindkettőnkkel! :) Aranyosak vagytok, hogy megnyugtattatok.... :)
2008. szept. 23. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!