Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok, reggel...

6 hetes terhes vagyok, reggel erősen vérezni kezdtem. Elment a baba?

Figyelt kérdés
Ha nem lettem volna állapotos, kb.most kellett volna megjönnie rendesen...Előző este együttvoltunk a párommal, és ma reggel vérezni kezdtem...Nincsenek egyenlőre görcseim, de még mindíg vérzek... Mi lehet a baj?
2008. szept. 22. 09:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetetlen, h az ember terhesség alatt vérzik.- De szeritnem sos menjél dokihoz!!!!!!!
2008. szept. 22. 09:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen keresd fel az orvosodat. Lehet, hogy nincs baj, és csak annyiról van szó, hogy felsértettétek a hüvely felszínét, mert az ilyenkor puhább sérülékenyebb. Nekem 12 hetesen volt ilyen. Nagyon erősen véreztem, görcsök nélkül. Bementem a kórházba, busszal és gyalog, ott először megnézték a pici szívhangját, ami szerencsére megvolt. Utána egy hétig feküdtem a patológián. A vérzés 4 nap alatt lassan elmúlt, görcsök nem jelentkeztek, szívhang rendben volt, ezért elengedtek. Ha teheted, sürgősen menj orvoshoz, és ha egy mód van rá, taxival. Nem nagyon szabad ilyenkor mozogni.
2008. szept. 22. 10:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal menj orvoshoz!!!
2008. szept. 22. 10:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
remélem már az orvosnál vagy, és nincs baj.
2008. szept. 22. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia ilyen szituban vagyok most,7hetes vagyok,én szombaton kezdtem vérezni,voltam dokinál,megvizsgált,de nem uh-zot.Ma voltam vérteszten megint,mert szerinte még meg van a baba.Én is pihenek szombat ota.De mindenképp indulás a dokihoz.És irj hogy mivan veletek.
2008. szept. 22. 10:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
DOKI!! IRD meg, hogy mi lett! a barnazas tobbe kevesbe termeszetes, de ez a sok verzes nem! darabos?
2008. szept. 22. 10:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
5-6 hetesen énis véreztem. Elmentem másnap dokihoz UH ot is csináltak és azt mondták jól van a pici!! Beszéltem az UH dokival és azt mondta hogy kevesebb legyen a házas élet! azóta nincs vérzésem! de ha a vérzés sok akkor menj orvoshoz
2008. szept. 22. 11:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az is, hogy baj van, de olyan is van, akinek terhesség alatt is megjön a vérzése pár hónapig.

Mindenképp menj dokihoz!!

2008. szept. 22. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

szia..

lehetséges hogy az előző napi együttlét okozta..nálunk az volt a ludas..menj el dokihoz és ha minden rendben van a babával akkor javaslom nektek a sikositot mert ilyenkor sokkal könnyebben sérül a hüvely..sok sikert

2008. szept. 22. 14:08
 10/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!

Nagyon szépen köszi a válaszokat mindenkinek, tegnap nemsokkal azután hogy irtatok elrohantam orvoshoz, és minden rendben van mindkettőnkkel! :) Aranyosak vagytok, hogy megnyugtattatok.... :)

2008. szept. 23. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!