Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokszor alig kapok levegöt!...

Sokszor alig kapok levegöt! Ez természetes ilyenkor?

Figyelt kérdés
Éjjel is arra ébredtem hogy nem tudok levegöt venni..Nagyon ijesztö ez! Régebben volt egy mellkasmütétem lehet az is közrejátszik.Adjatok tanácsot hogy mit tegyek ilyen helyzetben.../mert gondolom ez még rosszabb lesz/33 hetes kismama
2008. szept. 22. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen, én azt csináltam hogy betettem a fejem alá egy vastagabb párnát, de ilyen nagyot és akkor a felsőtestem kicsit magasabban volt, így könnyebben tudtam levegőt venni.
2008. szept. 22. 09:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugye nem a hátadon fekszel? (30. hét után tilos háton feküdni)Nekem még az ultrahangon sem engedte az orvosom, hogy háton legyek, egy picit oldalra kellett billennem.
2008. szept. 22. 09:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Abszolút nem fekszem a hátamon!! Sajnos sokszor állva is nehezen kapok levegöt!
2008. szept. 22. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem a mellkasműtét még rátesz egy lapáttal. Nekem rekeszsérvem van és a 30. héttől csak félig ülő helyzetben tudtam aludni. Próbáld ki,hátha segít.Ami fontos,hogy ne görnyedjél sem ülő,sem álló helyzetben sem. Mindig húzd ki magad és ne hajolgass sokat. Nekem ezek jöttek be.

Az orvosnak mindenképpen tudnia kell róla!

Egyébként a 36. hétig még nehéz lesz ,mert akkor van a legmagasabban a méh,de utána már lejjebb fog kerülni és sokkal könnyebb lesz.

Kitartást.

2008. szept. 22. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
terhesség elején is lehet alig kapni levegőt?
2008. szept. 25. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!