Szabad kisállatokkal foglalkozni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Van degunk,futóegerünk,macskánk,papagájunk.Eddig én gondoztam őket,de félek,hogy ártok a picinek vele.2008. szept. 22. 08:03
1/3 anonim válasza:
úgy tudom hogy a macsak az terjeszt valami betegséget de ha eddig is te gondoztad őket akkor már átestél rajta az ürülékkel vigyázz nagyon az sem lenne baj ha nem te tisztitanád a helyüket hanem kérj meg valakit amúgy szerintem nem ártalmasak
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi.Amúgy gumikesztyűben takarítom az almukat,pont a terhesség miatt.:D De van már két gyermekem és ők szeretik az állatkákat,mivel azok is családtagok.Nem szeretném őket a háztól elajándékozni.
2008. szept. 22. 08:19
3/3 anonim válasza:
Nekem több mint 10 éve vannak tengerimalacaim, most éppen négy összesen, ennek ellenére még nem estem át a toxoplazma víruson.
Azt mondta a doki, hogy nem kell elajándékozni őket, csak kicsit legyek figyelmesebb, hogy gumikesztyűben takarítsam őket, és ha fogdosom őket, utána mossak kezet, úgy nem lehet semmi baj.
Toxoplazma miatt vigyázni kell a nyers hússal és a mosatlan gyümölccsel is!
Minden jót, üdv 29 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!