Hányan szülünk jövőhéten? Ti is nagyon izgultok már? Kislányt vagy kisfiút vártok, milyen nevet adtok neki?
Figyelt kérdés
Én már minden nap várom hogy mehessünk, bár császáros leszek de nem is ez a fontos csak hogy ne legyen semmi gond. A második kislányunkat várom, aki ma nagyon aktív sokat is keményedek lehet ez a kis front, a közérzetem sem a legjobb. Gerda lesz a neve:) Elvileg kisebb lesz mint a nagylányom volt de majd kiderül ha kint lesz:)2016. márc. 26. 11:23
11/13 anonim 

válasza:

Április 6.-án megszületett végre, az én gyönyörűm. 3620gramm és 49cm a kis Janka. Mindenkinek sok boldogságot kívánunk!!!
12/13 anonim 

válasza:

Gratulàlok a babàkhoz!!!
1# vagyok. Pont 38.hétre bújt ki a lànykànk 31én. 3400g 57cm. Nem lett hatalmas szerencsére.
Jól vagyunk mi is,minden rendben,nagyon jó baba.
13/13 anonim 

válasza:

De irigyellek titeket, én picim még mindig nem akar ki bújni :(
40hkm
Biztam benne h a front meg hozza a hatását.. De semmi... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!