Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+4 hetes voltam sztk rendeles...

5+4 hetes voltam sztk rendelesen, ahol megallapitottak, a terhesseget, az adatok alapjan azt mondta a doki hogy csak a 12. heten mennjek vissza, ez igy rendben van?

Figyelt kérdés

Most leszek 8 hetes, de nem ertem miert nem akar ranezni a babara, hogy ver e a szive stb...

Maganba nem szivesen mennek, de elmehetek masik sztk-s dokihoz? Vagy elkuldene??

2016. márc. 23. 12:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jo hogy nem csak en erzem ugy, hogy valtanom kene! :) koszonom a valaszokat!
2016. márc. 23. 13:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Ilyen bunkó orvoshoz én sem szívesen járnék. És amellett, hogy bunkó, nem is túl alapos, engem ez zavarna a legjobban.

Szabad orvos választás van, ahhoz mész, akihez csak akarsz.

És igazad van, 5+4 hetesen még nem láthattad szívhangot, tehát a 12. hétig azért nem ártana tisztázni, hogy élő terhességről van-e szó. Másrészt 12. hétig jelentkezned kellene a védőnőnél, ő adja a kiskönyvet. De kiskönyvet csak akkor kapsz, ha papírod van róla, hogy ez egy élő terhesség. Szívhang hiányában ilyet nem hiszem, hogy adott volna a doki.

Szóval egyrészt mindenképpen menj vissza a másik orvoshoz, utána pedig jelentkezz be a védőnőhöz.

2016. márc. 23. 13:02
 13/15 anonim ***** válasza:

"Recepcion kell bejelentkezni, ott csak kozolnek, ha nm mehetek at mashoz..."

Recepción ilyent nem közölnek, ők recepciósok, nem orvosok.

Szabad orvosválasztás van, átmehetsz. Ha nem akar fogadni, akkor légy vele őszinte. Vérzést ne hazudj soha!

2016. márc. 23. 13:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Ma voltam az uj dokinal, aki kozolte, h terhesgondozasra a regihez kell jarnom vagy maganba... recepcion is ezt mondtak, ez a pecsi Veress sztk, nm tudom mi legyen, betegjogit is kerdezzem meg?! vagy marad a magan....
2016. márc. 30. 09:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát ez tökre törvénytelen, mert szabad orvosválasztás van. Persze ha cirkuszol az ember, az sem jó, mert megbosszulja magát.

Nem tudnál a területi kórházba jarni terhesgondozásra?

2016. márc. 30. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!