Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma teszteltem pozitívat!...

Ma teszteltem pozitívat! Milyen vitaminokat vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma teszteltem pozitívat, de mivel még csak a 4.hétben vagyok, a nőgyógyászomtól 2hét múlvára kaptam időpontot. Addig is szeretnék valami vitaminokat szedni, de első baba, és nem tudom, h hogy megy ez...

Milyen vitaminokat tudtok ajánlani? Folsavat is szeretnék venni külön. Abból milyen kell, hány mg-os? Kell még emellett valami?

Köszi a válaszokat :)

2016. márc. 23. 11:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Először is gratulálok!:) Ahogy pozit teszteltem én femibiont és magnerotot kezdtem el szedni...az orvosom az első vizsgálat után megerősített abban hogy jól választottam :)
2016. márc. 23. 13:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem a femibion vált be :)

Gratulálok a babahoz! :)

2016. márc. 23. 13:43
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a jótanácsokat, és persze a gratulációkat is! Nagyon-nagyon aranyosak vagytok! Utánaolvasok ma a különböző terhesvitaminoknak, és választok egyet (valószínűleg a Femibionnál maradok).Mégegyszer köszi mindenkinek a segítséget.
2016. márc. 23. 13:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem femibiont mondott az orvos az első trimeszterre utána pedig dr. Czeizelt. Az utóbbival annyi gond volt hogy akkora nagy egy kapszula hogy alig bírtam lenyelni...érdemes félbe lenyelni.
2016. márc. 23. 16:22
 15/15 A kérdező kommentje:
A Dr. Ceizelről már én is hallottam, egyenlőre maradok a Femibionnál, később pedig lehet, hogy áttérek erre. Köszi a tanácsot :)
2016. márc. 23. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!