20hetes vagyok,de nekem már 2hete van,és valamelyik nap vettem észre,hogy a púpom alattól a "nunim(szeméremajkak) nyílásáig"vagyis kezdetéig látni.(elnézést hogy így kiírom,de másképp nemtudtam hogy érthető legyen)Másnál is ilyen?Vagyis "addig"tart ez a csík?
Szia! Bocsi, hogy beleszólok, csak lenne egy kérdésem nekem is!
Mindenkinek van vagy lesz ilyen csíkja? Ez el fog múlni?
Én 18 + 1 hetes vagyok és nekem (még?) nincs ilyen csíkom....
Bocsi! :)
2010. ápr. 3. 23:38
2/13 anonim válasza:
nem tudom h van e mindenkinek.nekem a 12. hét óta van.eleinte még nem volt túl erős,és csak a köldökömig ért,most meg már tök sötét és felér a melleim alatti részig.
33+4 hetes km
2010. ápr. 3. 23:59
3/13 A kérdező kommentje:
hát ezt nem is tudtam hogy felfele is "megy "ez a csík:)Ez új nekem.Én azt hittem ez csak a púptól lefele megy.
2010. ápr. 4. 00:08
4/13 anonim válasza:
Nekem a 32. héten jött ki és csak a köldöktől felfelé van! 34km
2010. ápr. 4. 00:20
5/13 anonim válasza:
Nekem a köldököm körül minden hol lett csík a 39. hetet betöltöttem akkor,pedig már azt hittem megúszom a fiam már 1 éves és már nem is olyan vészes,pedig nagyon csúnya volt de ez már el nem múlik. Sokáig zavart , de már nem érdekel ,mert egy gyönyörű fiam van !!!!:-)
2010. ápr. 4. 06:27
6/13 anonim válasza:
Bocs az offért.Első válaszolónak: állítólag nem mindenkinek lesz ilyen csíkja, tehát nem kell feltétlenül kialakulnia.A szülés után magától elmúlik, hogy mikor, azt nem tudom.
Én 16 hetes vagyok, és még nincs.Fehér a bőröm (azt mondják, fehér bőrűeknél ritkábban jelenik meg), de még bármi lehet.
2010. ápr. 4. 07:01
7/13 anonim válasza:
Szia!Nekem is a köldökömtől felfelé jött a csik,de halványan látszik.Állitólag a világosabb bőrüeknek vagy nem jön elő,vagy halványan látszik.Egyébként azt hallottam,nem tudom igaz e,hogy a kisfiúknál alul van a csik,a lányoknál felfelé nő:-)Nekem kislányom lesz:-)33+6hetes kismami
2010. ápr. 4. 07:52
8/13 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy inkább a sötétebb bőrűeknél szokott ez megjelenni.
Nekem az elején nem volt,de most a 39.héten már látszik halványan pedig fehér bőrű,szeplős vagyok.
2010. ápr. 4. 07:52
9/13 anonim válasza:
Nekem nem volt, legalábbis, míg láttam. :-) (Hatalmas pocakom volt, 4 kiló feletti babám lett.) Utána a férjem kérdezgettem, de azt mondta, ugyanolyan, mint eddig. Nagyon fehér bőrű vagyok egyébként.
2010. ápr. 4. 08:26
10/13 anonim válasza:
Az elso babamnal nem volt, a masodiknal igen, most a harmadik babamat varom, 31+2 hetes vagyok, es most nincsen, legalabbis eddig. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!