Volt olyan akinek kezdetben nem duplazodott a hcg, aztan elkezdett duplazodni?
Figyelt kérdés
Nem duplazodik a hcg szintem. Novekszik, de messze nem duplazodik ketnaponta. AZ orvosom mindket lehetosegre felkeszitett Mar...annyit olvastam mar Errol, de nem tudom megnyugodni...most ugy tunik erosodtek picit a tuneteim, abban remenykedek a hcg is. Van ilyen tapasztalatotok?2016. márc. 22. 18:34
1/7 anonim válasza:
Nekem így volt az első babánál, kaptam (kértem) plusz progeszteront, és azonnal meglódult a hcg. Ma már 6 éves a nagyfiú.
2/7 anonim válasza:
Ha az megnyugtat, nem feltétlenül 2 naponta duplázódik, hanem 2-3 naponta, ez egyénenként változó. És előfordul, hogy vannak ingadozások (mivel ugye nem vagyunk gépek), így lehet, hogy pont egy ilyen időszakban vették a vért és nincs is semmi gond, csak éppen rendetlenkednek a hormonjaid :) mennyi idős terhes vagy amúgy? Orvos látta már a petezsákot/babát? Remélem, minden rendben lesz
3/7 A kérdező kommentje:
irtam pv.
Köszi a válaszod!
2016. márc. 22. 19:34
4/7 A kérdező kommentje:
6 hét, mestruáció szerint. Már többször voltam vérvételen. Holnap megyek negyedszer...
Az orvos azt mondja korai terhességnél, akár lehet így is. De már bele kellene húzni...
Petezsákot látott hétfőn 11 mm.
2016. márc. 22. 19:41
5/7 anonim válasza:
Na, az a petezsák elég bíztató :)
6/7 anonim válasza:
Szia! Ha olvasod még… végül mi lett?
Megmaradt a baba annak ellenére, hogy nem duplázódott a hcg?
7/7 anonim válasza:
Mi lett vegul es milyen eredmenyeid voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!