16-20 hetesen hány gramm volt a babátok?
16 hetesen kellett egy kisebb vérzés miatt bemennem a kórházba. Az UH-n 197 grammnak mérték. Kíváncsi vagyok ez kb milyen, kicsi vagy nagy babának számít. A neten amiket olvastam még elvileg nem kéne ilyen nagynak lennie, félek, hogy óriásbébi lesz. Pénteken megyek megint UH-ra, kíváncsi vagyok most mennyinek fogják mérni.
18hkm
20 hetesen 423 gramm.
A 38. héten született meg a kisfiam 3960 grammal és 54 cm-el.
18 hetesen 245 gramm volt. Akkor még nagyjából az átlaggal haladtak a méretei, aztán a 24. hétre már lemaradt pár nappal. Később a 34. hétre 1,5 héttel volt nagyobb, mint az átlag. Ez maradt a 38. hétig, amikor meg kiderült, hogy teljesen átlagos a mérete. Végül 38+3-on született programcsászárral, 3,2 kg-mal. Nem volt óriásbébi, de a 40. hétre valószínűleg az lett volna.:)
A súlyát a combcsont és a fejkörfogat szokta nagyjából meghatározni, abban meg lehetnek eltérések, a súly csak egy tipp/becslés. Ne aggódj!
Már nem tudom, de ezen ne agyalj mert ez csak egy tipp a mm alapján, ami szintén nem száz százalékos!
Nekem a 38. Héten is 3500 gr mondott a doki, ehhez képest a 39. Héten 2900 grammal született.
19 hetesen 285 gramm volt.
38+6-ra született 380 grammal.
kimaradt a 6-os
3860 grammal született
16 hetesen 154 gramm
20 hetesen 352 gramm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!