Bajt jelent az ha nem érzem minden nap a baba mozgását? (többi lent)
Figyelt kérdés
20 hetes + 3 napos terhes vagyok.Kb. 5 napja kezdtem el érezni a picikénk mozgását.Tegnap azonban nem éreztem semmit.Szerintetek baj lehet vagy ilyen korban még előfordul hogy nem érzi az anya minden nap a mocorgást?2016. márc. 21. 08:49
1/6 anonim válasza:
Én éreztem minden nap, de ha nem éreztem volna, beugrottam volna a védőnőhöz vagy az sztk-ba, vagy a dokimhoz egy szívhanghallgatásra/uh-ra, hogy megnyugodjak.
Attól függ, téged mennyire nyugtat meg, ha itt azt írják, hogy minden oké. Ha jobban megnyugtatna egy biztos válasz, akkor szerintem tedd, amit fenn írtam.:)
2/6 anonim válasza:
Én vettem használtan szívhangfigyelőt, az utolsó hetekig használtam, ha nyugtalanított a mozgása.
3/6 A kérdező kommentje:
Szerdán megyek a dokimhoz...viszont ha addig sem lesz semmi mocorgás akkor inkább hamarabb beugrom a védőnőmhöz.Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. márc. 21. 08:59
4/6 anonim válasza:
én is a szívhangfigyelőt ajánlom.
18hkm
5/6 anonim válasza:
Ha még csak most kezdted el érezni, akkor nem gond, biztos máshogy fekszik.
6/6 anonim válasza:
En 18 hetes terhes vagyok, 8 hete erzem h mozog de mostanra egyre intenzivebben. En se mindennap ereztem. Valojaba csak ha nem mozgok. Ulok vagy fekszem akkor erzem ot. Volt h 1-2 hetig nem ereztem. Biztos akkor mozgott mikor enis . Akkor aggodtam. Doki megnyugtatott mikor mentem vizsgalatra. Most mindennap erzem egyszer legalabb.
Masodik terhessegem. Szep babavarast ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!