Ha orgazmus után pár pillanatig fáj a poci, miért nem lehet szeretkezni?
Figyelt kérdés
Ugyanis ha nem szeretkezünk erotikus álmaink vannak ott ugyanúgy elélvezünk, és ugyanúgy begörcsöl a poci. Akkor most nem mindegy, hogy álmodunk, vagy csináljuk???? Így is úgy is begörcsölünk!!!! Nem?!?!2008. szept. 21. 16:00
1/5 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem lehet?
Lehet...
2/5 anonim válasza:
ha nem fájdalmasan görcsöl, akkor nincs gond, nekem is szokott egy picit, de az orgazmus jót tesz a babának is!! :-)
3/5 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak. Természetes, hogy összehúzódik a méh, és azért érezni jobban, mivel sokkal nagyobb, mint "alapállapotban". Ha nem fáj a görcs, nincs semmi baj. Én sima "keményedést" érzek, a babám pedig mindig lenyugszik utána. :D
4/5 anonim válasza:
Előszöris, hány hetes vagy?
Mert pl. nekem sosem szokott orgazmuskor begörcsölni a hasam, 22 hetesek vagyunk.
A méh orgazmus során összehúzódik, ez a terhesség vége felé, akár a szülést is meg tudja indítani, ezért nem szokták ajánlani.
Amúgy ez az erotikus álmos dolog fura. Én még sose tapasztaltam, hogy álmomban orgazmusom lett volna.
5/5 anonim válasza:
Pedig van ilyen, mert nekem is gyakran van erotikus álmom, és olyankor orgazmusom is. :) (Utolsó előtti voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!