Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13-14 hetessen ujra elkezdtem...

13-14 hetessen ujra elkezdtem hányni a kedvenc kajáimtól mennyire baj ez?

Figyelt kérdés
2008. szept. 21. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én 31 hetesen kezdtem el ugyanezt :-( Hát elég nagy baj, mert ki szeret hányni, de ártani nem árt ha erre vagy kíváncsi. Egyél B6ot, keveset egyél egyszerre, a gyömbéres keksz is segít. Igyál sok folyadékot és egyél terhesvitamint, sok gyümit. Azt próbáld meg nem kihányni. Van, aki egész terhessége alatt hányogat, van aki egyátalán nem.

Sajos mást nem tudsz tenni, csak várni...

2008. szept. 21. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne baj?

A terhesség során észre fogod venni, hogy vissza-vissza térő tünetek jelentkezhetnek, ezek teljesen nosmálisak.

22 hetes kismama

2008. szept. 21. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem baj, van ilyen. Nekem is volt amit terhesség elött és után is nagyon szerettem, de terhesen ránézni sem bírtam.
2008. szept. 21. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem baj. Nekem ugyanez volt. Főleg mindentől, ami paradicsomos. Azóta sem bírom megenni a kedvenc bolognaimat. A vol kedvenc bolognaimat... :(
2024. máj. 23. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!