Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez bunkóság, ha...

Szerintetek ez bunkóság, ha egy pasi ilyet mondd?

Figyelt kérdés

Páromnak volt már pár megjegyzése ami szerintem nem éppenséggel egy érett férfi felfogás volt...

Pl: látott egy császáros szülésről képet (csak rajz volt semmi véres dolog)

És ilyet mondd h "fujj" :O

Meg ugye nekem a terhesség alatt megváltozott a testem, pl ott lent is nagy duzzadt pontpont.. És arra is tett megjegyzést.

Meg h striák lettek a pocakomon erre is úgy vettem észre h fintorogva néz.

Ti párotok is ilyen bunkó volt e téren?

Vagy ő eltudta fogadni a változásokat?

Vagy csak simán nem tett megjegyzést?

Én eléggé meglepődtem hogy ő ennyire nincs tisztában h egy terhesség igenis jár ilyen változásokkal..

2016. márc. 19. 08:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm hogy írtatok 💖

Most irigykedem rátok, hogy ilyen jó s megértő párotok van!!

Így is a béka feneke alatt van az önbizalmam , tényleg nem hiányzik hogy még ő is megjegyzéseket tesz a testemről és nem érez velem együtt, legalább egy picit... Olyan jó lenne :(

Már említettem neki h egy érett férfi ilyet nem mondd.. Ha így is gondolja a dolgokat h undi legalább ne mondaná a szemembe :/

2016. márc. 19. 12:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Hány éves ez a pasi, 15? Nagyon éretlen viselkedés.
2016. márc. 19. 13:27
 13/14 A kérdező kommentje:
31 :/
2016. márc. 19. 14:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez sajnos nem korfüggő, ismerek én olyan pasit, aki 42 évesen is a mamával lakik (nem azért, mert nem telne rá, hogy külön menjen, hanem mert így kényelmes neki) és folyton fikázza a nőket, ha meg beszól neki valaki a modora miatt, vérig sértődik :( És csodálkozik, hogy egyedül van..bahh
2016. márc. 21. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!