Minden nap érezni kéne a baba mozgását?
Figyelt kérdés
18. hét elején vagyok. Múlt héten többször éreztem,gondoltam is milyen jó,h végre rugdos (illetve olyan hullámzó érzés volt). De már napok óta nem érzem. Első gyerek.2016. márc. 18. 21:52
1/6 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok ;) pár hete már ereztem úszkálást és buborékokat.a héten (18.) már megmozdult rendesen.De csak hébe hóba. Tegnapelőtt sokat mozgott.Tegnap egyszer éreztem ma pedig még semmi.Szerintem normális.
2/6 anonim válasza:
Amikor elkezded érezni, még van hogy nem folyamatos. Nekem is volt h 2 napig nem éreztem de semmi baj nem volt. Mondjuk 25. hét után már illene minden nap többször, de 18 hetesen normális ez.
3/6 anonim válasza:
ugyan ez van velem is. szívhang hallgató megnyugtat :)
18hkm
4/6 anonim válasza:
nekem 2. gyerek, de így is csak a 17. héten éreztem most is. pont ugyanaz volt mint veled, 3-4 napig éreztem, majd nem. fel is hívtam az orvosomat, azt mondtam semmi gond, még 2 hetet ad. rá 3-4 napra elkezdtem rendesen érezni, most már minden nap többször is :) 20 hetes vagyok. mivel neked első, szerintem így főleg ne aggódj :)
5/6 anonim válasza:
18 hetesen nem kell érezni mindennap, majd eljön annak is az ideje.
6/6 anonim válasza:
ilyenkor még nem. én akkor éreztem minden nap többször, amikor már kívülről is kitapinthatóvá vált (kb. 22.héten). Ami vicces a dologban, már régen megszültem, de még mindig érzek olyan mozgást (most már tudom, hogy a gyomromban), amiről előtte azt hittem, magzatmozgás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!