Titeket is zavarnak az "olyan nagy vagy már! " és hasonló megjegyzések?
Ma találkoztam apámmal, és az első amit mondott, az volt hogy "jaj milyen nagy vagy már!". És mások is, ilyeneket kérdeznek, hogy megfoghatják-e a hasam, meg hogy felemelném-e a póló, hogy jobban lássák a hasam, vagy ilyeneket mondanak, hogy "hú de nagy hasad van, biztos csak egy van bent?"
18 hetes vagyok, és szerintem ahhoz képest még nem is vagyok "nagy" egyáltalán. Még 3 kilóval kevesebb vagyok mint a 4. héten (10 kilót fogytam a hányás miatt az elején).
Annyira zavarnak ezek a megjegyzések... Már nem is szívesen megyek emberek közé, mert úgy érzem mindenki a hasam bámulja. Próbálom takargatni bő ruhákkal, pulcsikkal, de már nem nagyon megy...
Ti is kaptok ilyen megjegyzéseket vagy csak az én ismerőseim ilyenek?
18hkm
Hát akkor elég bunkó emberekkel lehetsz körülvéve...Nekem egyxik terhességem alatt sem nyúlkált egy ismerősöm sem a hasamhoz kérés nélkül, olyat meg, hogy húzzam fel a pólóm, még nem is hallottam...
Egyedül a kozmetikusom kérte meg, hogy tapizhassa (30 hét körül), megengedtem neki, de végül annyira irritált, hogy szóltam, fejezze be azonnal.
Amúgy érdekes ez a hozzáállás, talán a hormonok is okozzák, ki hogy viszonyul a testének változásához. AZ elsőnél nem zavart, sőt büszke voltam a pocimra - kicsi volt, hatodik hónapig a kutya nem vette észre. A másodiknál (szintén kicsi volt és ugyanúgy keveset is híztam), viszont folyton takargattam, ronda dagadtnak láttam magam végig.
Küldd el a búsba, aki megjegyzéseket tesz, és mondd meg, hogy szerinted pont úgy nézel ki, ahogyan egy várandós nőnek illik kinéznie. Abba fogják hagyni a megjegyzéseket.
Egyébként szerintem imponálni akarnak, mert azt hiszik annak örülsz, ha nő a hasad!
Nekem most második babánál folyton azt hallgatom, hogy "júj de kicsi a hasad!" "Ohhh nem is nagy a hasad!" vagy "nem is nőtt a hasad mióta legutóbb láttalak!"
Én ezeken csak röhögni tudok:-D
A hasam körfogata pontosan ugyanannyi mint az elsőnél (még talán 1-2 cmrel nagyobb: 104 cm a 32.héten,?173/60 al kezdtem és eddig 10 kgot híztam). Szerintem teljesen normális, arányos a pocakom.
Aki mondta nekem pl.legutóbb ő vagy 80kgról indított. Persze, hogy nagyobb a haskörfogata, de könyörgöm ez neki nem logikus??
Furák néha az emberek. Semmi sem jó nekik úgy, ahogy van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!