Felgyorsult az anyagcserem, ez hogy lehet? 5 hetes kismama vagyok.
Figyelt kérdés
A terhessegem elott nem ettem valami egeszsegesen napi 2x max jo mondjuk volt is problemam a szekrekedessel.. de mindenol azt olvasom hogy ez terhesseg alatt megrosszabb... miota tudom hogy jon a pici azota rendszeresen eszem probalok levest is amit eddig felevente 1x Elevitet szedek es azt veszem eszre hogy napi 1-2x is mennem kell.. regebben ez 2-3 naponta tortent meg.. elmagyarazna ezt valaki? :)2016. márc. 16. 21:07
1/8 anonim válasza:
Szerintem a változatosabb étrend hozta meg a hatását
2/8 anonim válasza:
Ugyanez volt velem. Baba előtt 2-3 naponta,terhesség elején (kb 25.hétig) meg napi többször. Utána 30 hetes koromtól jött a nagggyon dúrva székrekedés.
3/8 anonim válasza:
Terhesseg alatt kesobb lehet rossz, nem az elejen.:) nekem 30-34.het kozott volt durva, aztan elmult.
4/8 anonim válasza:
Nekem sosem volt székrekedésem terhesség alatt. Rost és folyadék...
5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Remelem jo sokaig igy marad :)
2016. márc. 16. 22:29
6/8 anonim válasza:
mindig székrekedéssel kuzdottem..hetente egyszer tudtam elmenni wc-re.
viszont mindkét terhességemnél begyorsult az anyagcserém, naponta tobbszor. szépen le is fogytam terhesség végére. -4 kg-val voltam kevesebb a terhesség végére..amibol szulés utánra lett -12.
7/8 anonim válasza:
Nekem az Elevit okozta, előtte egyszer mentem, amúgy is oké volt az anyagcserém, de Elevittől napi kétszer, mikor abbahagytam visszaállt normálra. De az étkezés és tuti befolyásolja.
8/8 A kérdező kommentje:
Hat ez erdekes... :) en viszont hizok is.. 50 kg voltam meg par hete azota nem is alltam ra a merlegre csak miota megtudtam..es mar 53kg vagyok..
2016. márc. 17. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!