Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10-12 hetes kismamik, hogy s...

10-12 hetes kismamik, hogy s mint vagytok? Paráztok ti is?

Figyelt kérdés

Hello hello! :) Hogy vagytok? Esztek sok gyümölcsöt? Mert nekem alig megy le pàr falat a torkomon, ma vettem 5 db kivit azt majd megpróbàlom megenni.

Reggelente nèha hànyingerem van de csak akkor ha full üres a gyomrom de persze nem jön ki semmi belöle csak öklendezek. :D Hètfön megyek vissza az orvoshoz. :)

Most vagyok a 10.hètbe!! De alig vàrom, hogy betöltsem a 12.hetet! Akkor nyugodtabb leszek remèlem, persze teljesen nyugodt soha màr..... dehàt ez az anyucik sorsa:) Vettetek màr valamit a babinak? Kisfiùt v kislànyt szeretnètek?

Köszi ha vàlaszoltok, :)

Kellemes babavàràst mindenkinek!! 23 èves ès 10 hetes kismama :)

2016. márc. 16. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:

11 hetes vagyok! A rosszullétek, teljesen elmúltak a 8. héten. Pénteken láttam a babát, minden rendben volt vele.

Én nem izgulok. Egyébként a legkritikusabb időszak az első 9 hét nem a 12 :)

Napi 5-6 alkalommal étkezem, 2 liter folyadék kíséretében. Ez az első terhességemnél is bejött, 6 kilót szedtem össze, pedig súlyfelesleg nem volt rajtam a terhesség előtt sem. Reggelente zabkása vagy abonett kenyér felvágottal és zöldséggel, tízórai joghurt vagy gyümölcs, esetleg kaukázusi kefir. Ebéd és vacsora normális meleg étel, uzsonnára főtt tojás vagy korpovit keksz. Azt nem mondom, hogy nem figyel be alkalomadtán egy rudi vagy süti, de nem rendszeres :)

Mi kislányt szeretnénk, az első is kislány és el sem tudunk egyenlőre mást képzelni, de ha fiú lesz, azzal is megbarátkozunk :)

Még nem vásároltam semmit, nekünk minden megvan az első gyerektől, semmit nem adok el, szóval ruhák, légzésfigyelő, pelenkázós, kiságy stb minden van.

Ha kisfiú lesz, akkor viszont ruhatár csere, de néhány hét és kiderül :)

11 hetes kismama és egy 21 hónapos kislány anyukája :)

2016. márc. 16. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia. :)

En bar 16 hetes vagyok,remelem nem gond ,hogy irok :).

Nekem tegnap derült ki,hogy kisfiam lesz,nagyon örültünk neki :)))

En annyi de annyi gyumit eszek,hogy van ,hogy mar az is kijon! :D

Vagyis par napja a banán nem esett tul jol . Es nem is maradt bent. Az igazság az,hogy nekem mar rögtön az elején minden bajom volt,álmatlanság, szédülés,mell fajas, semmi erom sem volt. A 10.het ota hanyok. Szerencsére nem minden nap,se nem gyakran,hetente 2x kb. De az is éppen bőven sok. :)

En is vártam ,hogy betöltsem a 12.hetet,de hidd el,ugyanúgy fogsz aggódni,az utan is,csak mas dolgok miatt. Sajnos nagyon sok "rossz hírt"olvasni itt is,es máshol is... Leáll a baba szive huszonpar hetesen...esetleg downos lesz...de a szülés kozben is meghalhat,sőt van a bölcső halál is amikor mar megszületett. Sosem lesz nyugodt ez. De remélni kell es bízni,es nem negatívan gondolkodni. :)

Nem történik semmi rossz velunk minden jo lesz :)))

En bevallom van egy ket kis ruhám mar,de azt nem most vettem . Tavaly sajnos elment egy babam,8hetesen,akkor kaptam is parat(mielőtt meg nem volt baj), :(

Meg most vettem egyet kettőt,de meg nem nagyon állok neki ,van bőven idom erre :)

A kajalassal egyebkent is bajban voltam,gyakran alig ettem,vekony is vagyok es magas. De próbálok minél tobbet ,meg ami jol esik. Hizni 3kgot hiztam. De nem latszik.

Sajnos en meg dolgozom is,heti 4-5napot 7-8orabqn,neha nagyon sok,alig varom ,hogy vegezzek.

Hat het hónapos korig menni kell,ugyhogy meg sok van vissza :)

2016. márc. 17. 06:32
 3/3 anonim ***** válasza:

12 hetes vagyok.

Ma megyek genetikai ultrahangra. Túloznék, ha azt mondanám, nyugodt vagyok, napok óta azzal álmodom, hogy találnak valami bajt...

De ha a kezemben lesz a papír, hogy minden oké, akkor se leszek 100% nyugodt, szerintem ez ezzel jár.

Pedig amúgy kimondottan jó hatással van rám a terhesség, vidám vagyok, mosolygós, laza, kiegyensúlyozott. Vicces, mert mindenki azt kérdezi, hogy sírós vagyok-e.

Kb. a 8-10. hét között voltam hányós, de akkor se vészes mértékben, B6 vitaminnal tudtam kontrollálni. Már az állandó aluszékonyságom is elmúlt. A bőröm elég ramaty, de hát ez legyen a legnagyobb baj!

Még nem vettünk semmit, ha leszámítjuk a leendő gyerek miatti házátalakítást.

Én lányra számítok, tehát Murphy törvényei alapján valószínűleg fiú lesz. Megtartjuk, akármelyik! :)

Kilószám fogyasztom a diót, almát, banánt, narancsot, zöldpaprikát. A paradicsomot is kívánom, de ezek a savanyú, kemény primőrparadicsomok nulla élvezeti értékkel rendelkeznek. Meg sajnos ácsingózom a finom illatos péksütemények után, legyen az ropogós vajas pirítós vagy csokis csiga. Igyekszem ellenállni.

2016. márc. 17. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!