Ma voltam hüvelyi ultrahangon és ez áll a papíron: 18 mm es petezsák benne szikhólyag ábrázolodik embrionális elemek láthatók De szivpulzáció nem látszik. Ez mit jelent normális? Vagy baj van?
Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 17:37
11/22 anonim válasza:
Mi az utolso verzesed elso napja?
12/22 A kérdező kommentje:
Február 4-èn volt
2016. márc. 17. 11:36
13/22 anonim válasza:
Akkor még pont ma vagy 6 hetes.Méretnek az a 18 mm szerintem reális.Nyugi 1 hét és már szívhang is lesz.
14/22 A kérdező kommentje:
De semmi tünetem nincs azon kivül hogy 1 hete fázom ès a testhöm 36,5 nincs semmi hanyinger vagy èhsèg èrzèkeny mell!
De gyakran fáj a hasam ès a hüvelyembe is bele nyilal..
2016. márc. 17. 15:24
15/22 anonim válasza:
No ezert kerdezgettem, h hany hetes vagy, mert enelkul nem lehet megmondani mi a helyzet, de most azt amr latjuk, h koranak megfelelo a terheaseged, nnem ertem mibol gondolod h elhalt?!
16/22 A kérdező kommentje:
A hasi görcsök miatt :/
2016. márc. 17. 22:23
17/22 anonim válasza:
A hasi görcs az normális ilyenkor.
18/22 narancs223 válasza:
Nekem is voltak hasi görcseim sőt néha napján most is pedig 22hetes vagyok és mindig minden rendbe volt se hányingerem/hányásom nem volt , lehet szerencsésen megúszod te is ezeket! Szurkolok :)
19/22 anonim válasza:
Szia Kérdező. Neked minden rendben volt utána? Hasonló szituban vagyok, azért kérdezem, kell e aggódni
20/22 anonim válasza:
Sziasztok, hogy vagytok (19-es és a kérdező)?
Most én vagyok hasonló cipőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!