Hány évesen szülted/szülöd az ELSŐ babád?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 23:10
42/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:))
Én 29 vagyok de még várnunk kell 5-6 évet (anyagi okok):(
Ezek szerint manapság nem ritkaság a 30-as évein közepén vállalni az 1. babát?!!! (mi csak egyet szeretnénk)
2010. ápr. 3. 11:22
43/54 anonim válasza:
Egyáltalán nem ritkaság, emiatt ne idegeskedj, bár én 28 leszek mikor jön a baba, de a legtöbb ismerősöm már inkább 34-35 körül voltak, amikor szültek gyönyörű és egészséges babákat és rendkívül boldogok. Nem maradsz le semmiről! :D
44/54 anonim válasza:
35. :) És én sem szeretnék többet, jövő hónapban születik :)
Barátnőim mind 33 és 37 között szülték az első babáikat. Nekünk előtte meg kellett teremtenünk az anyagiakat, és még utazgattunk, "éltünk" is rendesen.. :) Szóval mostmár csak a babázásra vágyunk :))
45/54 anonim válasza:
27, de előtte sajna volt két vetélésem:-(25 re terveztem az elsőt.
Másodikat olyan öt év múlva szeretnék, de 35 éves koromig mindenképp.
46/54 anonim válasza:
27 voltam mikor a lányom született, most 29 leszek mire jönnek az ikrek (szeptember)
50/54 anonim válasza:
májusban leszek 20 és szeptemberre várjuk a kisbabát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!