Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet vele csinálni ha...

Mit lehet vele csinálni ha kikezdte az ínyemet, vagyis inkább a számat az ínyem alatt közvetlen? Nagyon fáj.

Figyelt kérdés
Fogorvoshoz járok,gyökérkezelte a fogam,de tegnap már befejezte,és mikor valami "szerkezetet" rátett a fogamra ami feszítette nagyon,(mondta is hogy fog feszíteni addig még le nem szedi a végén)vagyis azzal rakott rá valamit,a végleges tömést vagy nemtudom mit,és az két oldalról az ínyemet nyomta nagyon,ami ki is kezdte ahol a szám van belül ott,nagyon fáj...bocsánat ha érthetetlenül írtam le,de nemtudom hogy hívják pontosan...mit lehet rákenni,vagy mit csináljak vele?Elmúlik magától?(21h)
2010. ápr. 2. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezted meg a dokit, hogy mi a pálya? Ha nagyon fáj, és zavar, akkor kenegetheted hiába. Menj vissza a dokihoz, és kérj pontos infot, hogy mit művészkedik, mivel, miért stb.Ha Te se tudod mit csináltak a szádban, akkor ki tudja? és hogy adjon tanácsot?
2010. ápr. 2. 22:44
 2/4 A kérdező kommentje:
tudom hogy mit csináltak,le is írtam,gyökérkezelték a fogam.Azt nem tudom,hogy azt hogy hívják amit rátett a fogamra a végén,és azzal tette rá a tömést,ami feszítette,valami fém,"sajnos" nem vagyok fogorvos,se asszisztens hogy tudjam a pontos nevüket ezeknek...és nem akkor fájt,hanem rá 1-2napra,és nem a fogam...de már kezd jobb lenni...
2010. ápr. 3. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, így már világos. A kezeléshez tiszta - nyál- és baktériummentes - munkaterületet biztosít a nyálrekesz (kofferdám).Szóval az a fém izé.Gyökértömés után néhány napig fájdalom jelentkezhet, ami egy enyhe gyulladás következtében alakul ki. Ekkor ugyanis a gyökértömésből felszabaduló anyagok, és az oxigénmentes környezet hatására az esetlegesen élve maradt baktériumok is elpusztulnak, és ez okozhat egy minimális helyi gyulladást. A fog pár nap elteltével teljesen panaszmentessé válik.A gyógyulást gyulladáscsökkentő szájvíz használatával segítheted.Herbária Cserszömörcés nagyon jó, de öblögetésre csak hígitva, mert bitang erős!
2010. ápr. 5. 08:08
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,már azóta helyrejött szerencsére.:)
2010. ápr. 5. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!