2 napja voltam orvosnál ahol azt mondták valószínű elhalt terhességem van viszont szerintem meg még kicsi illetve mit jelent az hogy embrionalis árnyék?
Nem merném azt mondani hogy minden rendben de az ellenkezőjét sem.
Csak egy hét múlva tudod meg..
Azt viszont én is tapasztaltam hogy azborvosok semmi képp nem szeretnek eltérni a saját számolási képletüktől. Nekem pl 36-38 napos ciklusaim vannak senki nemm vette figyelembe folyamatosan jártam hogy kicsi a baba pedig rendben volt csak rosszul számoltak.
Szóval ne hagyd magad várj rá, akkor majd minden kiderül...
Hát, ha jan 24-én volt pé-d, akkor az valóban 9 hetes (pontosan 8w5d) terhesség kell, hogy legyen (hacsak nem volt később is pé).
6w4d-n 7 mm-es ülőmagassága volt már a kisfiamnak.
nem akarlak elkeseríteni, de készülj fel rá, hogy nem valószínű a jó végkifejlet.
A terhesség korát nem a peteéréstől számítják, hanem az utolsó menstruáció első napjától, szóval az orvosok által kalkulált 9 hét elég helytállónak tűnik.
Nekem 5 hét 5 naposan 3,4 mm-es ülőmagassága volt már az embriónak, egyértelműn látszódott a szikhólyag és pulzált is a szívcső.
Nyilván nem mindenkinél látható ilyen korán az, ami pl esetemben, de Nálad ennyi idő elteltével ezek az eredmények nem túl biztatóak.
Kérdező, nem jól számolsz.
A terhességi kort nem az ovuláció időpontjától számítják, akkor sem, ha nem a középidőben van ovu, hanem ahhoz még hozzá kell adni két hetet! Tehát még akkor is 8 hetesnek kellene lenned az ovuláció alapján. Abban még reménykedhetsz, hogy még ennél is később fogant a terhesség, de azért készülj fel a rosszabbik verzióra. Mert már hat hetes terhességnél is ennél többnek kellene lenni...
Nekem 5+5hetesen még semmi sem látszódott csak vélhető folt volt
6+5 hetesen petezsák szikhólyaggal
7+5 hetesen látszott az embrió de csak 8hetesen pulzált...és nem.sztkban régi rossz géppel nézték...30-42 napos ciklus mellett.
Szerintem várj még egy hetet, azért mert valakinek már 5 hetesen látni azért nem ez az álltalános..
De azért készülj fel mimdenre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!