Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek mensikor szokott fájni...

Akinek mensikor szokott fájni a dereka annak 4 hetes terhesen is fájt?

Figyelt kérdés

2016. márc. 10. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:

igen, csak sokkal jobban. ebből azt hittem, hogy á, ez tuti nem baba, hanem erősebb menzesz következik.

most csak balra kell néznem, és a 3 napos bébink ott alszik a kiságyában, szóval nem mensi volt.:)

2016. márc. 10. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem mindig kisugárzott a menzesz alatti fájdalom a derekamba, még most is néha, de szülést követően már sokkal kevésbé fáj a hasam menzeszkor.

De mikor terhes lettem, akkor egyáltalán nem fájt sem a hasam, sem a derekam, csak a melleim fájtak, feszültek, mikor meg kellett volna jönnie és hát ugye nem jött meg, mert kismama voltam.:)

2016. márc. 10. 17:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy hete szakad le a derekam. Kb. 4 hetes terhes vagyok (habar nem igazolt) meg semmit nen latni AZ uh-n :( remelem Minden rendben lesz. Sok sikert. ;)
2016. márc. 11. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!