22-23 hetes kismamák, mennyit mozog a babátok és milyen intenzíven érzitek?
Szia!
23 hetes vagyok.Hogy mennyit mozog az változó, mikor jobb az idő szinte meg sem moccan, csak pár "kalimpálást"érzek.Viszont ha rosszabb az idő, mint ma is, egész nap meg sem áll.Ugy látszik ő a hidegfrontra érzékeny.:)Eddig csak 2-3 alkalommal éreztem,hogy kinyomja valamelyik testrészét, de a rúgásai már elég határozottak, szinte beleremeg a pocakom.
Boldog Babavárást Neked!!!
Szia,
köszi hogy írtál :)
Én tegnap és tegnapelőtt annyira nem éreztem őt sokat mocorogni, inkább estefelé és hajnalban, de napközben alig, pedig eddig egész nap "mondta a magáét" odabentről :) Szóval lehet hogy ő meg a hűvösebb időben nyugodtabb :)
Neked is nagyon boldog babavárást!!! :)
Szia!23+2h hát az én babám az mostanábban elég sokat mocorog,de főleg este!Nálam is érzékeny a frontokra,ha melegfront jön akkor sokkal mozgékonyabb!Amúgy már nagyon-nagyokat is tud rugdosni,közben van mikor kicsit fáj is.De hát ez ezzel jár!:)
Nagyon jó Baba Várást kívánok neked és mindenkinek!
Szia,
Neked is kellemes babavárást a kis ficánkával, és köszi a választ :) Enyém is inkább melegebb időben mocorog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!