Down szindróma eredmény? Szerintetek jó?
1:648
Elso babam ,nem tudom ,hogy ez az érték jó e.
Szerintem jó. Az orvosok mit mondtak?
Igaziból az a baj ezzel az 1:648-cal, hogy ez csak egy becslés. De lehetsz te az egy, aki peches, és bármelyik a 648-ból, aki szerencsés.
A tarkóredőd tökéletes, ha orrcsont is volt, tuti semmi gond. Ha aggódsz, menj vissza a nődokidhoz, és tisztázzátok az eredményt. Szerintem egyébként minden rendben. :)
Ez kozepes kockazat, a mi genetikusunk ennel az eredmenynel mar javasolja a Nifty/Prenatest/amnió valasztast. Nekem magas volt a kockazatom, veled egyidos vagyok, es akkor mondta, hogy nemcsak a magasnal szokta ajanlani.
Te dontesz es a ferjed, konzultaljatok genetikussal. Es beszeljetek at, megtartanatok-e downos magzatot.
38hkm
Nekem hasonló lett az Edwards. A dokim egy genetikust javasolt, hogy menjek el hozzá uh-ra, amit ő mond, az legyen. Megnézett, és bár eltérést nem talált, nyilván mondta,hogy az uh nem 100%-os, döntsünk mi.
Ez függ attól is,hogy vállalnátok-e betegen a babát. Ne adj Isten! Mi, a meglévő Fiunk mellé, nem! Így mi megcsináltattam az amniot. Negatív lett szerencsére! De ami megnyugtatott, hogy jól döntöttem, az az volt, amikor mentünk az eredményért. Az előttem lévő kismama sírva jött ki a párjával és csak azt hajtogatta,hogy "pedig az uh jó lett"! Na én ott bugyi telerak... Így mentem be. De szerencsére nega lett. Azóta 5 hónapos, és egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!