Terhesség alatt lehet repülőre ülni?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom az elején és a végén nem, de pontosan kellene tudnom.
A repülőjegyem olyan dátumra szól, amire még nem fog kiderülni pontosan , hogy terhes vagyok e, vagy sem, nagyon elkeserednék, ha azért menne el a babám 3-4 hetesen, mert repültem.
2008. szept. 20. 15:16
1/7 anonim válasza:
nyuodtan uletsz repulore en is ultem iaz en 3 honapos terhesen ultem es egesz jo meszire utaztam, majd 8 oran keresztul repultem, igaz egy kicsit bekemenyedett a hasam, de azon kivul hal istennek semmi baj nem lett!
2/7 A kérdező kommentje:
de azért neked 3 hónaposan már biztosabb volt, hogy megmarad a babád. Viszont nagyon az elején? Bár én csak 2 és fél órás repülőútra mennék.
2008. szept. 20. 16:05
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan ulj repulore. Csak a vegen, kb a 32. hettol nem ajanljak a repulest. En konkretan 6 hetes terhesen repultem, es semmi bajunk sem lett. Nekem csak annyi bajom volt, hogy odafele nem ablak mellett ultem, amitol azonnal hanyingerem lett, milhelyt hirtelen sullyedt egy kicsit a gep.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem hogy nem lesz gond, habár elsősorban még azt remélem, hogy a pocakomban már ott lesz a baba.
2008. szept. 20. 16:49
5/7 anonim válasza:
Az elején lehet. Gondolj bele, hogy van aki nem is tudja még, hogy terhes, és repül, és semmi baja a babának. Én legalábbis olyanról még nem hallottam, hogy egy baba a repülés miatt ment volna el.
21 hetes kismama
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem volt egy munkatársnőm , akik repülővel mentek nászútra és nem tudta még, hogy babát vár és mikor hazajöttek, elvetélt, de akkor valószínű, hogy nem a repüléstől, hanem más gondja lehetett. Köszi a választ!
2008. szept. 20. 18:46
7/7 anonim válasza:
Én 3-4 hetes lehettem mikor repültem, nem is tudtam h babát várok és semmi baj nem történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!