Szoros nadrág, rossz testtartás árt a babának?
A szoros nadrág árthat, mert nyomhatja a babát ismeg a hasad is. Rossz tartás? Azt nem tudom, én is elég görbe háttal ülök, de ezen nem gondolkoztam terhesség alatt. Főleg amikor már akkora volt a baba, hogy éreztem mikor milyen póz kényelmetlen, és akaratlanul is kiegyenesedtem, mert nekem is kényelmetlen volt.
Azt viszont tudom, a nődoki is rád szólhat, ha szűk a gatya. Én egyszer voltam a 2. trimeszterben nála úgy, hogy a 2 nappal korábban még tökéletes kismamanadrág már kicsit szűk volt, és ha úgy ültem piros csíkot hagyott. Nos a váróban baromi kényelmetlen süppedős széken az 1 órányi ücsörgés igencsak nyomot hagyott, az orvos majd felrobbant, hogy hogy lehet olyan felelőtlen. (amúgy kicsit fura a hasam, mert terhesség alatt is olyan volt mintha 2 úszógumit hordtam volna, nah én azért is kaptam hideget-meleget, főleg mikor nem találta a doki a szűk nadrág nyomát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!