Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoros nadrág, rossz testtartá...

Szoros nadrág, rossz testtartás árt a babának?

Figyelt kérdés
2. trimeszter elejen tartok,1.gyerek. Has meg nem igazan van,maximum egy pici. Anyukam mindig ramszol,hogy ne uljek így,ne hajoljak úgy,es uristen,szoros a nadragom. De sajnos mindig elfelejtem,hogy ne uljek gornyedve,ne hajoljak le, kismama nadragot pedig erre a pici duzzanatra meg nem vettem-bar most mar mindenkepp beszerzem. Most ezek a dolgok tenyleg lehetnek karosak?
2016. márc. 2. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
gombold ki és beföttes gumit tegyél maibe gombot teszed,átszabatod vagy kismama ruhát veszel,vagy nagyobb nadrágot. nem árt,ha sokszor hordod szorosat akkkor árt
2016. márc. 2. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:

A szoros nadrág árthat, mert nyomhatja a babát ismeg a hasad is. Rossz tartás? Azt nem tudom, én is elég görbe háttal ülök, de ezen nem gondolkoztam terhesség alatt. Főleg amikor már akkora volt a baba, hogy éreztem mikor milyen póz kényelmetlen, és akaratlanul is kiegyenesedtem, mert nekem is kényelmetlen volt.

Azt viszont tudom, a nődoki is rád szólhat, ha szűk a gatya. Én egyszer voltam a 2. trimeszterben nála úgy, hogy a 2 nappal korábban még tökéletes kismamanadrág már kicsit szűk volt, és ha úgy ültem piros csíkot hagyott. Nos a váróban baromi kényelmetlen süppedős széken az 1 órányi ücsörgés igencsak nyomot hagyott, az orvos majd felrobbant, hogy hogy lehet olyan felelőtlen. (amúgy kicsit fura a hasam, mert terhesség alatt is olyan volt mintha 2 úszógumit hordtam volna, nah én azért is kaptam hideget-meleget, főleg mikor nem találta a doki a szűk nadrág nyomát)

2016. márc. 2. 20:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Gumis derekú farmert hordok egyelőre,gombos-cipzarasat mar reg nem. Vannak napok,amikor kevesebbet eszem-iszom,olyankor nulla hasam van,szerintem leesne rola a kismama nadrag...mar annyi mindenen idegeskedek,es most elkezdtem ezen is!
2016. márc. 2. 20:23
 4/4 mandiga ***** válasza:
A szoros nadrág legfőképp neked árthat, a babának nem,mivel rosszulétet okozhat, akár el is ájulhatsz. Ha a babának ártana, akkor annyira szorosnak kellene lennie, hogy te nem bírnád elviselni. Nem ajánlott a szoros nadrág, találj ki valami praktikát. Én például megoldottam nadrágtartóval, így nem csúszkált le a naci, egy hosszab felső, és kényelmes is volt. :)
2016. márc. 2. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!