Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olvasom, hogy a mellbimbó és...

Olvasom, hogy a mellbimbó és has viszketés terhes tünet. De tapasztalta ezt valaki a valóságban? Érzékeny volt már a mellem de a hasviszketést most hallom először.

Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 18:13
1 2
 11/14 mandiga ***** válasza:
5 gyereket szűltem. A terhességem elején nem volt se mellbimbó viszketés, se has viszketés. Ezek később jönnek, ha jönnek egyáltalán, mert nálam ezek a tünetek teljesen elmaradtak. Ahogy nyúlik a bőr az okozhat viszketést, és természetes, hogy csak a terhesség közepétől. Sok mindent írnak, aminek semmi valóság alapja, esetleg csak beképzeli az illető. Nem kell minden ilyen jelre odafigyelni. Menstruáció kimaradás, esetleg hányinger, ezek jelentkezhetnek legkorábban. Nekem az első lányomnál a hányinger 8 hetesen kezdődött, de az maga volt a pokol, mert mindent kihánytam. :)
2016. márc. 3. 09:07
 12/14 mandiga ***** válasza:
Még annyit hozzáfűznék, hogy semmi tünetem nem volt a legelején, késett, ami persze lehet normális is. Én éreztem, hogy babás vagyok, valahogy ezt a nők többsége megérzi. :)
2016. márc. 3. 09:09
 13/14 anonim válasza:

Sziasztok !

Nagyon régi kérdés már, de talán valakit majd érdekel .

7 hetes terhes vagyok és napok óta őrjítően viszket a hasam és a melleim.

Je egerem fürdés után és reggelente . Az valamennyit segít , de nem múlik el teljesen.

Én sem tudom, hogy mi okozhatja, mert jelen esetben nyilván nem a növekedés.

2021. máj. 17. 09:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok nekem annyi tünetem van az 5. hét óta, hogy èrzékeny a mellbimbóm, kb. A 6. Hét óta viszket is csak a mellbimbóm. Most vagyok 10,5 hetes még mindig igencsak viszket a mellbimbóm. :D tehàt van akinek van ilyen van akinek nem.
2023. aug. 10. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!