Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap este óta, lent az...

Tegnap este óta, lent az alhasamban picike szurkálódásokat érzek, 20-30 másodpercenként, és elindul balról, majd középen, és jobb oldalon! Lehet, hogy a babát érzem?

Figyelt kérdés
egyáltalán nem fáj,mert nagyon apró,meg csak néha jön elő,de olyan érdekes! 15 hetes múltam szerdán!
2008. szept. 20. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia

Igen az már lehet h a babód. Én is a 15. héten éreztem úgyan így mint te...aztán 2 hétig semmi. Nekem azt mondták h lehet fordult azért éreztem majd úgy helyezkedett h 2 hétig semmi. De már megint érzem.

Boldog babavárást és sok egészséget

20 hetes kismama

2008. szept. 20. 09:59
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ,és én is ugyan ezeket kívánom neked!
2008. szept. 20. 10:20
 3/3 anonim válasza:

szia!ezek a szurkálódások azert vannak mert ebben az időben nagyon gyorsan nől a méhed.ezt folyamatosan egészen a 20.dik hétig érezni fogod,habár még utánna is.Én még most is érzem néha,főleg hogyha többet megyek,de ez normális dolog,ez ezzel jár:)

kellemes babavárást 26hetes kismama

2008. szept. 20. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!