Baj Van! 5 hetes terhes vagyok, ma reggel nagyon fajt a torkom es palinkavan gargalizaltam. Rgy korty lecsuszott. Mit csinaljak?
egy kortytól biztosan nem lesz bajod!
a mézet próbáltad már torokfájásra? nekem az is szokott használni.
Egészségedre! :)
Ennyitől még semmi bajotok nem lesz!
Nem kell túllihegni. Én is kb 5 hetes voltam, csak még nem tudtam róla, amikor egy jót iszogattunk haverokkal. Sőt, mint utólag kiderült, a nászúton fogant a gyerek, a férjemmel közösen elfogyasztott fél üveg Whiskey után/közben. :) Néha most is (32 hetes vagyok) megkívánom a bort, és beleiszom az Emberébe. A védőnő mondta, hogy esténként egy-egy pohár vörösbor nem árthat, sőt, a vérképzésnek is jót tesz.
Szóval nyugi, alkalmanként egy kevés nem árt a babónak sem.
Ne aggódj, én az első pár héten borocskáztam, amikor nem tudtam, hogy már jön a baba.
De ha torokfájásra valami "biztonságosat" akarsz, nem szeretnél aggódni, akkor javaslom a langyos sós vizet. Nem túl kellemes vele gargalizálni, de használ. Én is ezt alkalmaztam terhesség alatt, hogy elkerüljem a gyógyszert.
Semmi baj, nem fog ennyi ártani ez tuti :)
egyébként ajánlom a következő 100%-os tippet (nálam legalábbis :)) megfázásra: kifacsarsz két narancsot és hozzákeversz 2 evőkanál mézet és egy húzásra megiszod. Én ezt a "koktélt" ittam páróránként torokfájásra és kitűnően rendbetett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!