Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj Van! 5 hetes terhes...

Baj Van! 5 hetes terhes vagyok, ma reggel nagyon fajt a torkom es palinkavan gargalizaltam. Rgy korty lecsuszott. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 09:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem lesz semmi bajod ennyitől!Van aki többet iszik,mert nem tudja hogy babás,és semmi baja se lesz.Ne aggódj!!
2010. ápr. 1. 09:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

egy kortytól biztosan nem lesz bajod!

a mézet próbáltad már torokfájásra? nekem az is szokott használni.

2010. ápr. 1. 09:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
semmit! nem kell az ilyesmit túlaggódni. komolyan. ettől még makk egészséges lesz a babád. :)
2010. ápr. 1. 09:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egészségedre! :)

Ennyitől még semmi bajotok nem lesz!

2010. ápr. 1. 09:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell túllihegni. Én is kb 5 hetes voltam, csak még nem tudtam róla, amikor egy jót iszogattunk haverokkal. Sőt, mint utólag kiderült, a nászúton fogant a gyerek, a férjemmel közösen elfogyasztott fél üveg Whiskey után/közben. :) Néha most is (32 hetes vagyok) megkívánom a bort, és beleiszom az Emberébe. A védőnő mondta, hogy esténként egy-egy pohár vörösbor nem árthat, sőt, a vérképzésnek is jót tesz.

Szóval nyugi, alkalmanként egy kevés nem árt a babónak sem.

2010. ápr. 1. 09:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
:)) Ez édes. :) Bocs, nem kinevetni akarlak, de ha így fogod fel, akkor a 40. hétig még a gumiszobában kötsz ki. :D
2010. ápr. 1. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:
én 10 hetesen tudtam meg h terhes vagyopk. addig 3x nem kicsit benyomtam a baráti tárasággal bulikban. (nyár, fesztiválok stb:D)ja és még cigiztem is.. és makk egészséges a babám,a dokim is mondta h ne aggódjak semmi baja nem lesz:)azóta persze se egy korty alkohol,se egy slukk cigi...de amig nem tudtam róla hát nekem is ez volt az első kérdésem a dokinál h ugye nem lesz baja... jelenkleg 34 hetes vagyok és már nagyonn várjuk h megszülessen:)nyugi
2010. ápr. 1. 10:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, én az első pár héten borocskáztam, amikor nem tudtam, hogy már jön a baba.

De ha torokfájásra valami "biztonságosat" akarsz, nem szeretnél aggódni, akkor javaslom a langyos sós vizet. Nem túl kellemes vele gargalizálni, de használ. Én is ezt alkalmaztam terhesség alatt, hogy elkerüljem a gyógyszert.

2010. ápr. 1. 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Semmi baj, nem fog ennyi ártani ez tuti :)

egyébként ajánlom a következő 100%-os tippet (nálam legalábbis :)) megfázásra: kifacsarsz két narancsot és hozzákeversz 2 evőkanál mézet és egy húzásra megiszod. Én ezt a "koktélt" ittam páróránként torokfájásra és kitűnően rendbetett :)

2010. ápr. 1. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!