29-30 hetes kismamák hogy vagytok? Vásárolgattok már a babának?
Nekem is második baba. Mostanra mindent előtúrtam a pincéből kb. 7-9 hós korig összeszedtem rucikat nagyjából. Az elejére minden megvan, kimosva, elrakva. Pelenkázókat összeszerelte a férjem, bölcső is összerakva. Megvettem a cuccokat is a kórházba, már csak a táskába kell majd kiszortírozni. Egy-két napozót majd szeretnék még neki nyárra, de az ráér. Babajátékokat mosom át, fertőtlenítem és dobozolom neki. Babakocsit kiegészítettem, ami hiányzott hozzá (ezt később vettük és nem volt hozzà való babahordozó, bázistalp az autóba). Egy pólyát szereztem még épp be. Úgy érzem nagyon jól állok. De muszáj is, mert folyton sok a dolog és a férjem is rengeteget van távol, nyugodtabb vagyok, hogy tudom minden rendben bármi történik tudjuk fogadni a picit.
Többiek, mennyi lesz a gyerekek között? Nekünk 3 és fél év.
6-os vagyok, nálunk 3 év 10 hónap! :)
Ja, közben már nálunk is áll a kiságy+ pelenkázó! :)
Én a héten töltöm a 29 hetet.
Nekünk már a babakocsi megvan ( igaz kaptuk ), éppen festjük a házat, baba szoba kifestve :D ruhákat még nem vettünk, de nemsokára elkezdjük. Kiságyat a napokba szerezzük be, anyu megveszi a fürdetőkádat. :D
Úgyhogy mi még így állunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!