Magzatvízvételt lehet kérni ha az orvos egyébként nem látja szükségesnek?
Figyelt kérdés
Közepes kockázatú lett az integrált teszt,de az eredmény közelebb van a magas kockázathoz,mint az alacsonyhoz.
Az orvosom szerint ezért nem kell aggódni,de én aggódom.Ezért ha szeretném elvégeztetni a magzatvízvételt lehetséges?
2016. febr. 27. 13:19
1/3 anonim válasza:
Genetikai tanácsadásra beutaló kell, vagy megcsináltatod az Istenhegyin, ott fizetős.
2/3 anonim válasza:
Én ugyanígy jártam. Nekem a dokim azonnal egy genetikus professzort javasolt. Elmentem, megnézte a babát jó alaposan. Mondta,hogy nem lát eltérést, de mivel ugye az uh nem 100%-os, ezért döntsük el mi.
Mi úgy döntöttük,hogy megcsináltatjuk az amniót, mivel,ha beteg a baba, akkor nem vállaltuk volna.
Megcsináltattuk, és negatív lett. Azóta már 4 hónapos!
3/3 anonim válasza:
Az én orvosom a Maternityn ajánlja a mintavételt akkor is, ha "csak" közepes a kockázat. Nálam magas volt mondjuk, de megcsináltattuk volna az amniót akkor is, ha közepes. Szóval, szerintem Istenhegyi vagy Maternity, vagy Nifty (ha biztos akarsz lenni a dologban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!