Mekkora az ideális súlya egy babának 25 hetesen?
Figyelt kérdés
Az én babámnak 665g,és én azt hittem több lesz ilyenkor már. Ti meddig szedtétek a terhesvitamint,mert nekem az orvos azt mondta 20. hét után nem kell szedni, lehet hogy azért pici a baba,mert nem kap elég vitamint (c vitamint folyamatosan szedek)?2010. ápr. 1. 06:03
1/4 anonim válasza:
Szia! Azt nem tudom,hogy mi az ideális súly,de én tegnap voltam 25+1 hetes,és 4D ultrahangon 800 g-nak saccolták. De a mi bébink mindig néhány nappal nagyobb volt a számított koránál. Vitamint nem szedek. Szerintem ez már az az időszak,amikor nem egyformán fejlődnek,hisz különbözőek vagyunk...lehet,hogy később behozza a lemaradást. Ha meg nem,akkor kint majd megnő! :-)
2/4 anonim válasza:
Szia!Ez teljesen változó!Nincs norma!Mondjuk ha Te is meg a párod is pici,akkor a babó is kisebb,de ez sem mindig igaz!!!Mint ahogy nem csak 3 kilós babák születnek ,hanem 2.80-as,meg 4.20-as babák is!Ha a doki nem talált rendellenességet,akkor ezen ne agyalj!A vitaminról meg annyit,hogy nagymamáink idejébe hol volt még terhesvitamin???És nagybátyám 4.90-nel született,teljesen egészségesen!Üdv:25 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Nekem 27 hetesen volt 853 gr, 38 hétre született 2800grammal, egészségesen! Ne aggódj!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem aggódom, mert ha baj lenne biztos szóltak volna meg hogy egyek többet vagy szedjek vitamint tovább is. Csak kíváncsi voltam ilyenkor kb. milyen súlyúak a babák, nem bánom ha a babám nem lesz 4 kilós:)
2010. ápr. 5. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!