Létezik az, hogy a terhesség második harmada elején (Kb12-13. hét) még nem kezd el a has domborodni a szeméremdomb felett, hanem fekve még lapos?
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 21:35
1/2 anonim válasza:
Első terhességemnél még állva is lapos volt, nemhogy fekve 12 hetesen. Hétfőn találkoztam egy 16 hetes kismamával, semmi nem látszott rajta, simán övvel hordta a farmerját, és rövid pólóban volt, miből kilátszott a dereka. Semmit nem lehetett rajt látni a terhességből.
16 hetes vagyok most, 12 hetesen még fekve lapos volt a pocim most is, pedig második terhesség, és ikrek. Már nem lapos fekve sem. :-)
2/2 anonim válasza:
18-20hetesen még alig látszott.Mintha csak jóllaktam volna :) Addig 3 kg pluszom volt.Na azóta beindult,dehát lassan a végét taposom,11 kg jött fel és szép nagy pocim lett :) Ne aggódj,inkább élvezd,hogy tudsz aludni ,enni ,lélegezni minden nehézség nélkül :)))) És gratulálok a babádhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!