Az első trimeszterben milyen gyakran mentetek dokihoz?
Ma voltam első uh-on, hat hetes vagyok. Már dobog a kis szíve. Az orvosom mondta, hogy neki elég, ha a 12-ik héten találkozunk legközelebb, de ha szeretném, menjek amikor akarok, kontroll uh-ra. Illetve persze baj esetén egyből.
Szerintetek mikor menjek legközelebb? Most elég jól megnyugodtam, de előbb-utóbb megint izgulni fogok, minden rendben-e odabent.
nekem is 6hetesen volt az 1.uh
a védőnőhöz ezután mentem,ő javasolta,hogy 8hetesen menjek és vetessem le a vért is,de a doki akkor azt mondta elég lesz a vérvétel a 12.héten az uh után.mert kombináltat csináltattam.Azóta 4hetente megyek.igaz most 3hét telt el az előzőtől,de akkor barnázás miatt soron kívül mentem
32+2hetes kismama
¸
1. 7. hét - szívhang
2. 10. hét - védőnő: beutalók, kiskönyv
3. 12. hét - labor: vérkép, pisi
4. 12. hét - kórház: I. genetikai UH
Először 7 hetesen, megállapította a terhességet, majd 9. héten vérvétel+Uh, aztán védőnő, majd 12.héten genetikai Uh. Most majd a 17. héten kell mennem legközelebb :)
14+5 kismamó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!