Érezhettem a mozgást 11+1 hetes terhesen? (második baba)
Figyelt kérdés
Első babámat 15 hetesen éreztem. Ma olyan érzésem volt, mintha valami böködne belülről egy ponton. Hiába tudom mit kellene éreznem, nem vagyok benne 100% biztos.2016. febr. 24. 18:39
3/9 anonim válasza:
Én éreztem az első babánál! Hátul tapadt meg valószínűleg ezért is. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam uh-n, a crl 46 mm. A baba teljes hossza 75 mm.
2016. febr. 24. 18:59
5/9 anonim válasza:
Én 11+5 napos vagyok és tegnap a tenyeremet pihentettem a kis dudoron mert hogy érzem, hogy hol van és sok apró bugyborékolás után konkrétam kidudorodott valamije simán éreztem, hogy végighúzta valamijét a tenyeremen. Utána is éreztem kicsit mozgolódni, majd helyet változtatott, a jobb oldalamról középre húzódott. Szerintem is hihetetlen hisz mindenki azt írja majd és lehurrognak engem is hogy nem lehet érezni, de én biztos vagyok benne hogy ő volt, mert a saját beleid és belső testrészeid mozgásával tisztában vagy, ez viszont nagyon más volt. És nekem első baba. Lehet lehurrogni, hogy nem meg csak beképzelem, de én tudom, hogy mit éreztem.
6/9 anonim válasza:
Utolsó: alig 12 hetesen LEHETETLEN még a kezeddel is érezni a babát aki csupán pár mm. Az bélmozgás volt amit te éreztél, szimplán felpuffadtál valamitől és a bélgázokat hitted a babának.
7/9 anonim válasza:
Tudom, hogy szinte mindenki így gondolja, de én tudom mit érzek és a baba már 5,5 cm, nagyon vékony vagyok és a beleim nem ott vannak. Ne tudja már mindenki hogy a másik mit érez és hogy működik! Miért ne érezhetné más máshogy, attól mert a többség még nem érzi? Fogadd el, vagy ha nem tetszik amit leírtam ne foglalkozz vele én a kérdező kérdésére válaszoltam,és nem tudom ezért miért kell lepontozni!
8/9 A kérdező kommentje:
12+3 vagyok, és azóta bátran ki merem jelenteni, hogy ő volt, mert egyre határozottabban és gyakrabban érzem. 100% biztos, hogy ő az.
2016. márc. 4. 14:47
9/9 anonim válasza:
Én 12+4 vagyok. Én egy héttel ezelőtt éreztem egy olyat mintha egy kis lufi kipukkanna a hasamban :D Azóta többször érzek apró mozgásokat. Én is hitetlenkedem, de más nem nagyon mozog a köldökömnél hacsak a beleim nem nyomták el a méhem meg a gyomrom a hátamba :D 2. babámat várom, így tudom mit kell érezni. Érezhető.... én azt gondolom hogy ahogy mozgolódik, neki ütődik a méhfalnak és azt érzem... nem tudom csak tipp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!