Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érezhettem a mozgást 11+1...

Érezhettem a mozgást 11+1 hetes terhesen? (második baba)

Figyelt kérdés
Első babámat 15 hetesen éreztem. Ma olyan érzésem volt, mintha valami böködne belülről egy ponton. Hiába tudom mit kellene éreznem, nem vagyok benne 100% biztos.
2016. febr. 24. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
nem
2016. febr. 24. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
nem. 4 cm a baba.
2016. febr. 24. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:
21%
Én éreztem az első babánál! Hátul tapadt meg valószínűleg ezért is. :)
2016. febr. 24. 18:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam uh-n, a crl 46 mm. A baba teljes hossza 75 mm.
2016. febr. 24. 18:59
 5/9 anonim ***** válasza:
14%
Én 11+5 napos vagyok és tegnap a tenyeremet pihentettem a kis dudoron mert hogy érzem, hogy hol van és sok apró bugyborékolás után konkrétam kidudorodott valamije simán éreztem, hogy végighúzta valamijét a tenyeremen. Utána is éreztem kicsit mozgolódni, majd helyet változtatott, a jobb oldalamról középre húzódott. Szerintem is hihetetlen hisz mindenki azt írja majd és lehurrognak engem is hogy nem lehet érezni, de én biztos vagyok benne hogy ő volt, mert a saját beleid és belső testrészeid mozgásával tisztában vagy, ez viszont nagyon más volt. És nekem első baba. Lehet lehurrogni, hogy nem meg csak beképzelem, de én tudom, hogy mit éreztem.
2016. febr. 24. 19:08
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó: alig 12 hetesen LEHETETLEN még a kezeddel is érezni a babát aki csupán pár mm. Az bélmozgás volt amit te éreztél, szimplán felpuffadtál valamitől és a bélgázokat hitted a babának.
2016. febr. 24. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, hogy szinte mindenki így gondolja, de én tudom mit érzek és a baba már 5,5 cm, nagyon vékony vagyok és a beleim nem ott vannak. Ne tudja már mindenki hogy a másik mit érez és hogy működik! Miért ne érezhetné más máshogy, attól mert a többség még nem érzi? Fogadd el, vagy ha nem tetszik amit leírtam ne foglalkozz vele én a kérdező kérdésére válaszoltam,és nem tudom ezért miért kell lepontozni!
2016. febr. 25. 08:54
 8/9 A kérdező kommentje:
12+3 vagyok, és azóta bátran ki merem jelenteni, hogy ő volt, mert egyre határozottabban és gyakrabban érzem. 100% biztos, hogy ő az.
2016. márc. 4. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 12+4 vagyok. Én egy héttel ezelőtt éreztem egy olyat mintha egy kis lufi kipukkanna a hasamban :D Azóta többször érzek apró mozgásokat. Én is hitetlenkedem, de más nem nagyon mozog a köldökömnél hacsak a beleim nem nyomták el a méhem meg a gyomrom a hátamba :D 2. babámat várom, így tudom mit kell érezni. Érezhető.... én azt gondolom hogy ahogy mozgolódik, neki ütődik a méhfalnak és azt érzem... nem tudom csak tipp
2016. márc. 4. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!