Milyen mikor keményedik a has? Nemtudom milyen lehet.
Szia!Nekem görcsölt már a hasam és valami hasonlót éreztem,mint amit leírtál,de az annyira kellemetlen volt,hogy testhelyzetet kellett váltanom,vagy le kellett ülnöm,mert olyan erős volt a görcs.Ha a baba kinyomja valamijét az csak azon a ponton kellemetlen,(nekem legalábbis).A pisilési inger még nekem is megvan,mindig a legrosszabkor! De egy pár hét és csillapodik,kitartást!
Jó egészséget!
18 hetes km
Szia!
Ha csak egy pontban érzed akkor az a baba nyomja ki magát.Nekem már 13 hetesen éreztem,pár másodpercre simizésre hamarabb elmult.Olyan 16 hetesen jöttem rá,hogy ez a baba volt már,mert azóta is ki szokta nyomni magát,igaz már sokal nagyobb,sőt van olyan,hogy teljesen egy oldalra nyomja ki,a pocak eldeformálódik.Magne b6 nem használt,így magnéziumot szedek 500mg-at napi 3-at.Pisilés nálam gyakori maradt.De az természetes.Sok egészséget és szép baba várást!
26 hetes kismama!
Szia!
Nekem is kb. a 20 héten kezdődött a haskeményedés. De nekem az egész hasam feszes, kemény lett. Kézzel is érezhető, hogy kemény és feszülő érzést okoz.
Van, aki hajlamos erre, kb. a 20-24. héten szokott kezdődni. Vigyázni kell, sokat pihenni, nehogy görcsökké fokozódjon. Én 3x2 MagneB6-ot szedtem és nem dolgoztam tovább. (Ha kell, görcsoldót is szoktak szedetni, én ezt megúsztam.) A házimunkával is vigyáznom kellett, a terheléstől hamar keményedett. Kipihenten kevésbé, fáradtabban azonnal kemény lett az egész. Hajolni alig mertem, tuti keményedés volt.
Szerintem a te eseted enyhébb lehet, hiszen nem kemény az egész hasad. Persze a dokidnak kell megmondani, hogy mit tanácsol neked, mi lenne a jó megoldás.
A gyakori pisilés nekem is visszatért. Nem tudom, a keményedés hozzájárult-e vagy az volt az oka, hogy ekkor már fejjel lefele volt a baba.
Egyébként igyekeztem vigyázni és figyelni magunkra. Végül még 2 nappal túl is hordtam a fiúcskát.
Szóval nem kell aggódnod, de vigyázz magatokra. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!