Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen mikor keményedik a...

Milyen mikor keményedik a has? Nemtudom milyen lehet.

Figyelt kérdés
20hetes vagyok,és tegnaptól érzek ilyet,de nemtudom hogy az e:S A köldököm alatt,egész lent hirtelen úgy bekeményedik,eddig csak akkor figyeltem meg ha háton fekszek,mintha "görcs"húzná össze,de nemfáj,de nemis jó érzés:S és csak ott,nem az egész hasam.Ez az?Vagy csak a babó kinyomja valamijét?(bár még ahhoz szerintem kicsi,vagy nem?)Olyan rossz hogy nemtudom pontosan mit kéne érezni,melyik milyen..:S Magne B6-ot napi4-6ot szedek.És tegnap estétől szintén,félpercenként járok pisilni,és nem csak inger:( Az elején ugyanez volt,és most megint visszajött.Ez normális?Épphogy elhelyezkedek,már kelhetek is fel mert majd be pisilek....de már ez nagyon unalmas:( Meddig lesz ez így?
2010. márc. 31. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem görcsölt már a hasam és valami hasonlót éreztem,mint amit leírtál,de az annyira kellemetlen volt,hogy testhelyzetet kellett váltanom,vagy le kellett ülnöm,mert olyan erős volt a görcs.Ha a baba kinyomja valamijét az csak azon a ponton kellemetlen,(nekem legalábbis).A pisilési inger még nekem is megvan,mindig a legrosszabkor! De egy pár hét és csillapodik,kitartást!

Jó egészséget!

18 hetes km

2010. márc. 31. 20:17
 2/4 anonim válasza:

Szia!

Ha csak egy pontban érzed akkor az a baba nyomja ki magát.Nekem már 13 hetesen éreztem,pár másodpercre simizésre hamarabb elmult.Olyan 16 hetesen jöttem rá,hogy ez a baba volt már,mert azóta is ki szokta nyomni magát,igaz már sokal nagyobb,sőt van olyan,hogy teljesen egy oldalra nyomja ki,a pocak eldeformálódik.Magne b6 nem használt,így magnéziumot szedek 500mg-at napi 3-at.Pisilés nálam gyakori maradt.De az természetes.Sok egészséget és szép baba várást!

26 hetes kismama!

2010. ápr. 2. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is kb. a 20 héten kezdődött a haskeményedés. De nekem az egész hasam feszes, kemény lett. Kézzel is érezhető, hogy kemény és feszülő érzést okoz.

Van, aki hajlamos erre, kb. a 20-24. héten szokott kezdődni. Vigyázni kell, sokat pihenni, nehogy görcsökké fokozódjon. Én 3x2 MagneB6-ot szedtem és nem dolgoztam tovább. (Ha kell, görcsoldót is szoktak szedetni, én ezt megúsztam.) A házimunkával is vigyáznom kellett, a terheléstől hamar keményedett. Kipihenten kevésbé, fáradtabban azonnal kemény lett az egész. Hajolni alig mertem, tuti keményedés volt.

Szerintem a te eseted enyhébb lehet, hiszen nem kemény az egész hasad. Persze a dokidnak kell megmondani, hogy mit tanácsol neked, mi lenne a jó megoldás.

A gyakori pisilés nekem is visszatért. Nem tudom, a keményedés hozzájárult-e vagy az volt az oka, hogy ekkor már fejjel lefele volt a baba.

Egyébként igyekeztem vigyázni és figyelni magunkra. Végül még 2 nappal túl is hordtam a fiúcskát.

Szóval nem kell aggódnod, de vigyázz magatokra. :-)

2010. ápr. 2. 19:55
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:)Remélem elég lesz nekem is a magne B6,és nem lesz nagyon sok keményedés...
2010. ápr. 2. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!