Kismamik akik vérezgetek barnáztak az elején milyen lett a 12 hetes vérvétel eredményetek és az afp?
barnázol? doki, hívd fel és kérdezd meg duphastonról, vagy másik néven futó kiegészítésről!
Az afpvel nem volt gondom.. én a 12. hét betöltése előtt egy nappal kezdtem barnázni (és görcsölni,) 3x1 duphaston mellett is, de semmi eredménnyel nem volt gond, csak paráztam a görcsök miatt, ami végig elkísért.. sokat kellett feküdnöm, meg 4g-nyi Magnéziumot ennem. 4x2 500 mg-os tablettában. A barna az viszonylag hamar elmúlt egyébként.
Bocs az off-ért,de én is kicsit barnázok.Holnap megyek uh-ra,megnézni ver-e már a pici szíve.
Neked mennyire intenzív a barna?
Mennyi idős pocis vagy?
7+2 hetes km
7 hetesen pár nap barnázással 4 napra kórházba fektettek? (Feltéve a továbbiakhoz, hogy ez az első terheséged, azaz nincs vetélés az előzményekben:) hát ez igen, ettől még a szfinx is beparázna, és nem csodálom, hogy aggódsz :-o
A 8. hét körül minimális vérezgetés nagyon gyakori, és teljesen fölöslegesen stresszeltetnek halálra, ha kórházba visznek és duphastont nyomnak. Nem árt, csak tök fölösleges. Minden rendben lesz a 12 hetesen, majd meglátod. :-)
Előző vagyok, bocs, hogy nem olvastam azonnal tovább (és na ugye hogy oké volt a 12 hetes ;-)).
Nem, nem befolyásolja.
Sokak szervezete "emlékszik" a ciklusra: vérezgettél a 7. héten, aztán 4 héttel később, és remélhetőleg újabb 4 héttel később már nem fogsz, mert a 12. hét körül a méhlepény átveszi a vezérlést, amit addig a te hormonrendszerednek egyedül kellett csinálnia. De vannak, akik majdnem a terhességük végéig vérezgetnek így, és nem mondom, hogy ez a normális és szuper, de általában nem jár semmilyen egyéb következménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!