Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek Dr. Rácz...

Mi a véleményetek Dr. Rácz Sándor pécsi nőgyógyászról?

Figyelt kérdés

22 hetes várandós vagyok, és most irányított át hozzá a dokim. Minden érdekel vele kapcsolatban a magánrendelésének az áraitól kezdve egészen addig, hogy milyen nála szülni. :)

Köszönöm szépen a válaszokat!

2016. febr. 22. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem szültem nála, (sajnos) de sokszor találkoztam vele UH-k, rendelések során, bátran ajánlom,lelkiismeretes,rendes,jó fej doki, szivesen választanám őt,sajnos én mellényúltam doki ügyben,már bánom hogy nem egy fiatal lelkes dokit választottam
2016. febr. 22. 19:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!:) Kicsit izgulok, mert most nagyon jó orvosom volt (csak sajnos ő nem tud már tovább vállalni), előtte viszont csupa rossz tapasztalatom volt nőgyógyászok terén...

A választól nyugodtabb lettem! :)

2016. febr. 23. 08:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak jókat hallottam róla.

Megkérdezhetem ki volt a dokid?

2016. febr. 24. 19:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :) Esetleg árakat nem tudsz véletlenül?

Eddig Vízer Miklóshoz jártam, és tényleg csak jót tudok mondani róla szakmailag és emberileg egyaránt, azonban a 30. héttől már oda érdemes járni, ahol szülni fogsz, így búcsút vettünk egymástól. Ráadásul emelkedett a tarifa is, úgyhogy jobb lesz a pénztárcánknak is, ha egy hasonló kvalitásokkal rendelkező, de családbarátabb árakkal dolgozó szakemberhez megyünk. Abban bízom, hogy Rácz Sándor pont ilyen lesz. :)

2016. febr. 24. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
A Vizer is nagyon rendes és jó doki.
2016. febr. 25. 07:37
 6/6 anonim válasza:
Rémálom. Hanyag, hányaveti, nem lehet utól érni, hetekig nem veszi fel a telefont, semmire nem reagál, a megbeszélt időpontokban nincs ott, már elment. Semmire nem válaszol, semmiben nem segít. Műtét után több napig rám sem nézett. Csak a zárót adta oda. Soha többet! SOHA TÖBBET!- De az egész Klinika nagyon gáz. Színvonalon és kritikán aluli. Fejetlenség, szervezetlenség, összevisszaság, küldözgetnek ide-oda, mindenre heteket, hónapokat kell várni. Az orvosok mindeközben mindent megengednek maguknak. Szégyen, hogy egy orvostudományi egyetemnek ilyen klinikája van!!!!!
2019. szept. 26. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!