Mi a véleményetek Dr. Rácz Sándor pécsi nőgyógyászról?
22 hetes várandós vagyok, és most irányított át hozzá a dokim. Minden érdekel vele kapcsolatban a magánrendelésének az áraitól kezdve egészen addig, hogy milyen nála szülni. :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Köszönöm szépen a választ!:) Kicsit izgulok, mert most nagyon jó orvosom volt (csak sajnos ő nem tud már tovább vállalni), előtte viszont csupa rossz tapasztalatom volt nőgyógyászok terén...
A választól nyugodtabb lettem! :)
Én is csak jókat hallottam róla.
Megkérdezhetem ki volt a dokid?
Köszönöm szépen! :) Esetleg árakat nem tudsz véletlenül?
Eddig Vízer Miklóshoz jártam, és tényleg csak jót tudok mondani róla szakmailag és emberileg egyaránt, azonban a 30. héttől már oda érdemes járni, ahol szülni fogsz, így búcsút vettünk egymástól. Ráadásul emelkedett a tarifa is, úgyhogy jobb lesz a pénztárcánknak is, ha egy hasonló kvalitásokkal rendelkező, de családbarátabb árakkal dolgozó szakemberhez megyünk. Abban bízom, hogy Rácz Sándor pont ilyen lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!