15 hetes kismama vagyok, második gyerekkel. Aggodom mert nem hízok, söt, fogyok, pedig ugyanugy eszem. A kiirt dátumom minden vizsgálatnál tolodik. Nem fejlödne rendesen?
Miota terhes vagyok fogytam 3 kgot,ami nem is akkora gond mert eleve tulsullyal kezdtem. 83 kgal.most 80 vagyok.ami aggaszto mert az ùj módi hogy haskörfogatot is mérnek ami 3 cm lett kissebb mint az elsö mérésnél.Pedig közben eltelt 5 hét. A ruhàim szoritanak csìpöben de igazàbol csak én érzem ugy,hogy kényelmetlen. Amikor a kislànyomat az ölembe veszem akkor is érzem hogy a pocakom nyomja.Mozogni sem érzem emellett a 12 hetes uhn sokàig keresték a làbàt. Màr mindenhonnan ultrahangoztak. Ràmijjesztettek pedig annyira nyugodt voltam most ez a fogyàs... Végül a kérdésemre hogy megtalàltàk e csak egy bolintàst kaptam.Nem volt tul meggyözö.
A fogyàst akàr a kéthéttel ezelötti betegségnek is betudhatom,làzas voltam alig ment le. Keményedést is éreztem persze szombaton.De vasàrnapra minden rendben volt .Jaj tudom össze visszasàg..De most kb a fejemben is ez zsong...18 hétig megörülök hogy valami baja van...
ohh bakker edig irtam vàlaszt nyavajàs telefon ...befrissitett s eltünt minden.
rövide, köazi mindenkinek igyekszem nembtulaggodni,de valoszinü h elmegyünk hamarabb magànrendelésre.inkabb ..hàtha megnyugszom.
En 6kg fogytam az elso trimeszterben es a baba teljesen egeszseges szepen fejlodik. Nem mindenki hizik sot vannak akik semmit sem terhesseg alatt vagy fogynak is. Szep babavarast
24 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!