Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes kismama vagyok,...

15 hetes kismama vagyok, második gyerekkel. Aggodom mert nem hízok, söt, fogyok, pedig ugyanugy eszem. A kiirt dátumom minden vizsgálatnál tolodik. Nem fejlödne rendesen?

Figyelt kérdés

Miota terhes vagyok fogytam 3 kgot,ami nem is akkora gond mert eleve tulsullyal kezdtem. 83 kgal.most 80 vagyok.ami aggaszto mert az ùj módi hogy haskörfogatot is mérnek ami 3 cm lett kissebb mint az elsö mérésnél.Pedig közben eltelt 5 hét. A ruhàim szoritanak csìpöben de igazàbol csak én érzem ugy,hogy kényelmetlen. Amikor a kislànyomat az ölembe veszem akkor is érzem hogy a pocakom nyomja.Mozogni sem érzem emellett a 12 hetes uhn sokàig keresték a làbàt. Màr mindenhonnan ultrahangoztak. Ràmijjesztettek pedig annyira nyugodt voltam most ez a fogyàs... Végül a kérdésemre hogy megtalàltàk e csak egy bolintàst kaptam.Nem volt tul meggyözö.

A fogyàst akàr a kéthéttel ezelötti betegségnek is betudhatom,làzas voltam alig ment le. Keményedést is éreztem persze szombaton.De vasàrnapra minden rendben volt .Jaj tudom össze visszasàg..De most kb a fejemben is ez zsong...18 hétig megörülök hogy valami baja van...

2016. febr. 21. 16:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elhiszem hogy meg ijedtél :) A helyedben én is beparáztam volna. Én is fogyok de majd vissza jön. Eddig alig ettem mert rosszul voltam. Szerintem ha baj van biztosan szólnak,nem fogják elhallgatni előled. Hiszen az UHt végző orvos felelőssége hogy értesítsen ha baj van a terhességeddel. A védőnő is mondta volna ha úgy ítéli meg hogy nem stimmel valami. Örülj neki hogy fogysz, én örülök hogy fogytam, hátha nem 500 kilóval megyünk szülni :D Még úgyis hízunk nyugi !
2016. febr. 22. 09:30
 12/14 A kérdező kommentje:

ohh bakker edig irtam vàlaszt nyavajàs telefon ...befrissitett s eltünt minden.

rövide, köazi mindenkinek igyekszem nembtulaggodni,de valoszinü h elmegyünk hamarabb magànrendelésre.inkabb ..hàtha megnyugszom.

2016. febr. 22. 13:46
 13/14 anonim válasza:

En 6kg fogytam az elso trimeszterben es a baba teljesen egeszseges szepen fejlodik. Nem mindenki hizik sot vannak akik semmit sem terhesseg alatt vagy fogynak is. Szep babavarast

24 hetes km

2016. febr. 22. 21:01
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm .halad az idö lassan mar csak 3 hetem van az amugyis esedékes uhig. lehet mégse megyunk magànba. mintha kezdeném érezni mozogni is. kaptam mar egy kissebb rugast nem rég ill kaparaszast is éreztem.de még nem mindennap. a nagyobbnal ilyenkor mar éreztem . de most is kis bizsergést érzek. ja és a hasamon kezd làtszani. eltünt az uszogumim.( ami az elözöröl matadt kinyult böröcske volt nem) feszül a böröm. nyilvan ami lement kg az onnan mehetett le a baba meg kitolja az amugy is meggyengült hasizmom.ugyhogy bar a haskörfogatom ugyanannyi mint amit mértek a v.nök màs az alakja..kezdek megugodni.. a férjem jegyezte meg hogy van pocakom...:) végre! ;)
2016. febr. 25. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!