Vehetek be hashajtót? 34 hetes vagyok, más megoldást már nem tudok. A házi praktika itt nem segít, próbáltam.
Figyelt kérdés
Ingerem sincs, aranyerem van kint is bent is. Sok praktikát kipróbáltam már de úgy le van lassulva az emésztésem. Az egyik nap mákot ettem 4 nap múlva láttam viszont. Az aszalt szilvalé volt még a legjobb de borzasztó szeles lettem tőle. Guttalax van itthon azt írja szoptatásnál lehet használni mert nem választódik ki az anyatejben, akkor szerintetek vehetek be?2016. febr. 17. 22:00
11/13 anonim válasza:
Hashajtó nem kellene, meg nem terhesen se. Laevolac szirup, és glicerin kúp
12/13 anonim válasza:
Nekem a dokim mondta,hogy egy-két szemtől semmi bajom nem lesz. Én konkrétan kétszer vettem be Stadalaxot. Jobb,volt mint szenvedni, és természetesen semmi baja a babának! :)
13/13 A kérdező kommentje:
Megosztanám a tapasztalatot. Este vettem be fél 11 körül 12 cseppet. Többször is voltam fenn éjszaka mivel beteg a lányom. Se görcs, se semmilyen hasfájás, most ahogy felkeltem pakolásztam picit. Annyit éreztem végre hetek óta hogy van ingerem, leültem és jött is :D Jó volt a 12 csepp nem ment a hasam de kiürült az tuti. Én sem vagyok híve a gyógyszereknek egész terhesség alatt 1 szem algopyrint vettem be mikor fájt a fogam, de van amit már nem old meg a tuti házi recept főleg ha valaki már 4-5-6 napnál tart kicsit bepánikol. Nem mondom hogy szedni kell sőt nem is akarok többet de egy alkalomtól nem hiszem hogy baj lenne. Aszalt szilva lét fogok még venni mert azon kívül hogy az emésztésnek jó finom is és sok más jótékony hatása is van.
2016. febr. 18. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!